| osnapitzdiana a întrebat:

TPU, anul acesta trec clasa a opta si voiam sa intru la liceu Dinu Lipatti la sectiunea actorie! E liceu bun? Ce probe sunt? Sunt copii buni acolo ca am auzit ca sunt multi cocalari si copii fara viitor! E adevarat? Ar trebui sa aleg altceva? Liceu de coregrafie e bun? Am facut vreo 5 ani de gimnastica si altii de balet, dar m-am lasat in faboarea dansului sportiv? Ce fel de probe sunt? Precizez ca am mobilitate si stiu si figurile...dar la Lipatti de pobe sunt? Multumeesc

3 răspunsuri:
| Samarra a răspuns:

Am dat eu anul' trecut proba la Lipatti la actorie. Trebuie sa-ti faci un repertoriu cu 5 cantece si 5 poezii, sa stii o intamplare trista si una fericita si un monolog. Si trebuie sa cunosti notele pe portativ (si daca e optime, patrime, etc.) O sa-ti cante la pian niste note, trebuie sa le reproduci vocal si o sa ai un text la prima citire. 5 poezii inseamna: comedie, drama, fabula, si mai sunt 2 care nu mi le amintesc.
Daca nu ai fond material bun nu intrii. Mamei i'au cerut 4000E pentru un loc. Bineinteles ca nu i-am dat, nu am intrat. Mult noroc.

| osnapitzdiana explică (pentru Samarra):

Trebuie sa platesc ca sa intru?!? De cand asta? Ce stupid! Ma rog nu conteaza, mersi pentru raspuns! xD

| Samarra a răspuns (pentru osnapitzdiana):

Eh.ei o sa-ti zica sa vi sa dai proba etc. Si un profesor o sa-ti abordeze unul dintre parinti spunandu'le ca daca nu dau bani, nu intri. Npc. big grin