Prietena aia a ta e nesimtita.
A preferat sa stea cu ceilalti ca erau populari iar tu nu. A renuntat usor la prietenia voastra nu crezi?
Nu cred ca merita.
Daca ii va parea rau si isi va cere scuze da-i o sansa daca nu ea are de pierdut.
Si in legatura cu baiatul nu vad de ce nu ai mai fi prietena cu el
Un adevarat prieten e greu de gasit in ziua de azi deci ai grija:*!
Te-as sfatui sa nu te rogi de prietena ta ca sa mai va aveti bine ca pe vremuri pentru ca atunci va crde ca nu poti sa stai fara ea iar cu prietenul tau te-as sfatui sa il treci iar in lista de prieteni si sa vb in continuare.
Eu l-as alege pe f
dupa cate ai spus...
si prietenia adv nu e pentru teme sau eu stiu
eu nu cred ca iti e prietena adv
bafta am sa te bag in lista
Pai parerea mea este sa stai alaturi de cel care te sfatuieste,te ajuta este alaturi de tine, nu conteaza de cat timp va cunoasteti, conteaza increderea si sprijinul care ti-l acorda.Alegerea mea ar fi baiatul F daca as fi in locul tau.Iar acea fata pe care o numesti prietena, eu nu as numi-o asa in locul tau, o prietena adevarata te-ar sprijini atunci cand vede ca suferi si nu te-ar lasa pentru altele.Si daca chiar vroia sa aiba si alte prietene care sa o sfatuiasca nu trebuia sa te lase balta ci pur si simplu sa fie si cu tine si cu ele.Ai grija pe cine numesti prieten(a)!
F ala sigur e un Florin si A o Andreea sau asa ceva.
De ce trebuie sa alegi? Ce ai de ales daca cu fata aia nu prea ai mai avut niciun contact? Nu zice nimeni sa ai doar un singur prieten, ci sa stii sa il apreciezi pe cel care merita.In cazul tau F...
Eu zic ca ar trebui sa ii vb si u urat lu prietena ta...Iar eu cred ca acel baiat "F" este simpatic(Din explicatiile tale). Cred ca ar trebui sa ti legatura cu F ca nu prea gasesti un prieten ca el