| NicollNikkyKv a întrebat:

Buna TPU as dori niste " statusuri " sau nu stiu cum se numesc alea, de ex : Cum ma consideri tu : 1. desteapta, 2. frumoasa..etc sau : Te provoc sa-mi spui ce-ti place cel mai mult la mine, tr acest msj la toata lista ta si vezi ce raspund si ceilalt.( rasp obligatoriu ).

Cele mai faine si mai multe primesc FUNDA + VOT!

1 răspuns:
| DayByDay a răspuns:

" Trimete acest mesaj tuturor, si afla, ce vor sa faca ei cu tine! 1.Sa te calce cu masina • 2.Sa te gituie > • 3.Sa te bata cu perna • 4.Sa te cuprinda > • 5.Sa te sarute pe frunte > • 6.Sa te sarute pe buze > • 7.Sa te vada gol/goala • 8.Sa faceti dragoste • 9.Sa faceti dus impreuna • 10.Sa te vada • 11.Sa se razbune • 12.Sa te iubeasca • 13.Sa deveniti prieteni • 14.Sa va plimbati • 15.Sa beti"

" A-sunt indragostit de tine B – doresc sa te vad C – doresc sa te intalnesc in curand D – te iubesc foarte mult E – te iubesc dar nu-ti spun F – sunt gelos G – vreau sa scap de tine H – esti rea I – imi place zambetul tau J – vreau sa te vad in vis K – imi esti simpatica L – te iubesc enorm M –. nu stiu. N – nu ne vom mai certa O – te urasc. P – vreau sa-ti spun cuvinte R – te iubesc S – imi place cum ma privesti T – sufar pentru tine U – imi plac ochii tai

"ma iubesti? a)te mai gandesti. b)da. c)nu. d)putin. e)probabil.SINCER"

" ce ti-ai dori de la mine? 1)un pupic 2)pe mine 3)prietenia mea/prietena mea 4)o imbratzisare 5)o felicitare 6)un parfum 7)un pahar de suc 8)un sarut lunggg 9)sa ma vezi 10)sa fim impreuna 11)sa ne plimbam 12)sa ma cunosti mai bine. 13)sa ne impacam 14)sa ma schimb 15)sa te uit "

" Da mai departe si vezi ce vrea fiecare sa iti spuna: 1) esti draguta/dragut, 2)esti frumos/frumoasa, 3)esti de gasca, 4) esti de treaba, 5)esti ca un fluturas, 6)ai un zambet frumos, 7)vreau nr tau, 8) vreau sa ne intalnim, 9) vreau sa ma culc cu tine, 10) vreau sa iesim la un suc, 11) te iubesc mult, 12) te ador, 13) te urasc, 14) esti viata mea, 15) esti sufletul meu, 16) sunt indragostit/a de tine, 17) vreau o poza cu tine. scuze de mass am primit si eu rasp obligatoriu "

Http://mass-uri.blogspot.com/
http://www.statusuri.ro/massuri.html