anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU!
As dori sa va intreb, daca prietenul meu din Ungaria doreste sa vina in Romania, pe o perioada de maximum 15 zile, ce documente ar avea nevoie? Precizez faptul ca are varsta de 17 ani, deci se considera minor. Am contactat compania "Wizz Air" si ni s-a comunicat faptul ca acesta poate calatori singur, neinsotit. Singura problema este ca nu stim ce documente ar avea nevoie. Din ce am citit pe site-ul lor, acesta ar avea nevoie doar de buletin, dar multe persoane ne-au couminicat faptul ca pe teritoriul Romaniei este necesara visa, ceea ce din ce am citit ar trebui numai daca stai mai mult de 90 de zile. Am trimis un mail politiei de frontieră, dar fara raspuns. Daca este cu adevarat necesara visa, de unde ar putea face rost?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Viza in UE? De unde ai scos asta?

| Username321 a răspuns (pentru suntserios):

Asa mi-au zis niste persoane din jurul meu, desi stiam ca cetățenii ce fac parte din UE nu au nevoie decat de cardul de identitate pentru a călători.

| Dismally a răspuns:

Nu are nevoie de viza daca e din Ungaria, doar buletinul si probabil o procura de la parinti ca poate calatori singur.