| Petrus_Emanuel-Mihai_1988 a întrebat:

Buna TPU. as dori sa va intreb urmatorul lucru...
Eu sa zicem sunt in grija statului intr-un centru oriunde ar fi acela... si mi s-a dat bilet de invoire vazand ca am fugit de peste 13 - 14 ori de la centru in repetate randuri in perioada respectiva am dat declaratii in scris la politie cum ca nu doresc sa mai stau in centru si as avea 5 luni pana la 18 ani in aceasta perioada ma mai iau cei de la centru sa ma duca iar daca nu sunt in plasament de cineva sau nu se mai obosesc pentru cele 5 luni? Bine am 36 ani Eu v-am intrebat ca o domnisoara are 17 si 5 luni pana la 18. O mai ia politia cu forta in urma cestora declaratiilor puse sau ii v-or da pace si nu mai poate centru sa faca nimic de la D.G.A.S.P.C.?

4 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pana la 18 ani e in grija statului. Daca au venit de 14 ori dupa ea, vor veni de inca atatea ori pana implineste 18 ani.

Lasa fata in pace. Practicati amandoi rabdarea pentru 5 luni.
Sau te insori cu ea.

| 1onur a răspuns:

Păi la 18 ani va avea libertatea să facă ceși dorește vor trebuie să devină un adult!, va trebui să-și găsească de muncă, nu va mai avea unde să fugă, ori va locui în stradă când va deveni majoră și nu va dori să muncească!

| Solane a răspuns:

Da, se vor obosi si pentru cele 5 luni. Atentie! E minora iar tu ai mult peste cei 5 ani limita de diferenta. Chiar vrei sa faci puscarie pentru dulceata domnisoarei? Nu gasesti una de varsta ta?

| 123458544555 a răspuns:

La 18 ani va putea sa facă ceea ce vrea