| Deliaa94 a întrebat:

As dori sa va zic puțin cu ceea ce ma confrunt, vorbesc cu baiat ce îl cunosc de mulți ani, de curând ne-am apropiat mai mult in ultima perioada dar eu trăiesc in Italia iar el in Germania, dar suntem din același oraș, de curând mi-a zis ca ar vrea ca sa locuim împreuna și mi-a propus ca in luna ianuarie sa merg la el, de ceva timp nu am mai vorbit de subiectul asta doar mi-a zis ca este foarte ocupat in perioada asta. Acum câteva zile mi-a spus ca facem ca sa fie bine dar nu am mai intrat in detalii el fiind ocupat cu munca. Voi la ce credeți ca s-a referit cu aceasta fraza? (facem ca sa fie bine) mulțumesc!

2 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Va fi bine numa să-şi rezolve problemele mai importante, cum ar fi cele legate de servici.
Adică, cu acordul tău vă veţi muta împreună, numa că ia în calcul prostiile cu carantinarea.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai acela este raspunsul, de curand v-ati apropiat mai mult, ati vorbit, v-ati indragostit si in mod normal cand se intampla asta, apare si discutia despre mutatul impreuna. Si in acel moment, ma gandesc ca el poate chiar asta si-a dorit.

Dupa, nu a mai adus vorba despre asta. Poate s-a razgandit, poate nu mai vrea, poate este doar ocupat, poate face ceva de mancare in acest moment. NOI nu avem de unde sa stim acest lucru happy. Asa ca ce poti tu sa faci este sa porti o discutie cu el serioasa despre asta, sa scoti din el sentimentele ascunse (daca exista). Nu are o scuza pentru care sa nu vorbeasca intr-o zi doar 30 de minute acolo serios. Iar daca baga pretextul cu munca... ok, in ziua urmatoare. Daca si atunci, atunci clar este o problema.

Deci inca odata, ai urmatoarele variante:
- sa vorbesti cu el serios despre asta si sa va oferiti increderea de care aveti nevoie unul in celalalt (sau mai mult el, din cate zici) si sa continui asa, o fi bine, nu o fi, vedeti dupa;
- sa continui asa fara sa vorbesti cu el despre asta;
- sa nu te prea intereseze asa mult asta si sa treci peste;
Asa ca ce alegi? thinking