Asa-i nu sunt dar pana atunci vreau doar sa o intep putin... daca poti si vrei sa ma ajuti...dau funda
N-am ce face cu funda ta, şi dacă vrei să te ajute cineva, caută un malac de 2 metri şi 120 de kile, şi pune-l să-i strivească ţeasta ca pe o nucă putredă. La chestia asta n-am cum sa te ajut.
Da sadic mai esti mai nea caisa...ma scuzi ca te-am deranjat din lumea ta EMO de acolo
Lumea mea emo? Nu prea cred.
Din âte ştiam eu, emolăilor le place să se rănească singuri, să se răzbune pe propria lor persoană pentru greşelile celorlalţi.
Eu nu fac asta. Dacă greşeşti, e cel mai probabil să fii tu ăla călcat pe cap.
În fine, ai 12-13 ani, nu prea am ce să-ţi cer. Iar dacă ai mai mult, deja eşti un caz pierdut.
Se vede ca esti cam scurt in minte si lat in gura...defapt,ce cauti aici daca nu stii decat sa faci pe destepul sau desteapta ce oi fi tu acolo....crezi ca are cineva nevoie de aroganta ta? du-te si fa ceva in legatura cu neuronul ala care sta sa moara si el.Nu te mai deranja sa ma deranjezi te rog frumos
Neuronul ăla pe care-l mai am eu, îmi permite să gândesc destul de mult, încât să nu mă răzbun prin statusuri cerşite.
Whatever ... Onoreaza-ma cu absenta