Sa fie de vina cele doua facultati diferite, si munca psihica inca din liceu? Cu siguranta.
Si eu sunt destul de obosit, lucrez cu oameni, ma trezesc ca vine cate unul "va multumesc mult! sunteti foarte amabil" - iar eu nici macar nu stiu ce m-a rugat, si daca l-am ajutat. Unii vin si imi baga si ciubuc in buzunar, iar eu am impresia ca nu i-am vazut niciodata. Din fericire, insa, inca retin lucrurile importante: cifre, numele anumitor persoane, etc. "Amneziile" alea sunt oarecum voluntare, am reusit sa nu imi incarc mintea cu toate prostiile.
Tu ar trebui sa iti promiti o pauza foarte-foarte relaxanta, dar care sa te si incarce pozitiv, in vacanta ce urmeaza.
Pana atunci, ai putea sa faci niste analize, sa vezi ce suplimente ai putea folosi.
Daca nu te simti obosita fizic, poate ai nevoie doar de activitati placute: club, mers la munte, biliard, sau ce crezi ca ti-ar placea.
O seara frumoasa!
Cu o vizita la psiholog ai mari sanse sa-ti revii,, iti va da un sfat, mai mult tu te vei deschide si ii vei spune ce ai patit, nu e absolut nimic grav. Eu as pune totul pe seama oboselii si a stresului, mi se intampla si mie lucruri de genul uneori tocmai din cauza acestor factori/
Cred ca tot aceea ce ti se intampla sunt efectele surmenajului psihic, a stresului continnu la care ai fost supusa fiind nevoita sa inveti atat de mult si sa fii la inaltimea asteptarilor. Totusi iti testezi cam mult limitele si sanatatea ta o sa aiba de suferit si deja se resimt unele lucruri. Incetineste ritmul asta alert si stresant si ocupa te si de tine, acorda ti timp liber, relaxeaza te. Omul nu e un robot sa munceasca non stop are si nevoi fiziologice si emotionale care trebuiesc satisfacute. Consulta un medic, iti va prescrie cateva suplimente care fac bine psihicului, il calmeaza, inlatura stresul si ajuta memoria. Fa plimbari in natura, mediteaza, citeste, asculta muzica relaxanta. In timpul liber nu te mai gandi la nimic legat de facultate, examene, probleme de tot felul.
Ollyshor întreabă: