| NicollNikkyKv a întrebat:

As vrea sa adresez o intrebare inspecial fetelor.

Vi se pare ' normal ' sa zic asa, sa vorbiti cu un baiat si sa aduca vorba despre fundul unei fete si cat de buna e si chestii de'astea?

Vi s-a intamplat vreodata?

Cum v-ati simtit sau cum v-ati simtii?

Eu m-am simtit destul de penibil sa zic asa, de fapt nici nu stiu cum m-am simtit, destul de prost, rau, inniciun caz bine.

FUNDA

Răspuns Câştigător
| BlueViP a răspuns:

Daca baiatul e iubitul meu, l-as plesni! Daca e doar un prieten, ar trebui sa intelegi ca asta au baietii in cap adica fund, sani, picioare si buze. Si eu am avut un prieten care vorbea de fundul unei tipe dintr-un videoclip, dar atata timp cat nu imi placea de el sau relatia dintre noi era doar de prietenie l-am intrebat daca s-ar da o tura la tipa.

Daca iti place tipul, e cam naspa situatia si ai putea sa-i spui ca nu mai abordeze un astfel de subiect in fata ta pentru ca ti se pare cam penibil.

10 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Ți-a arătat doar că îi place ceva. Te-ai simțit prost probabil din cauză că ești fată și ai și tu fund, la o calitate mult inferioară de cel apreciat de el.
Dacă-ți dădea o poză cu o mașină și-ți spunea că-i place, era mai ok, nu?

| OoBunnyoO a răspuns:

Este oarecum dubios. Daca m-as intelege bine cu tipul respectiv si as sti ca si eu am discutat cu el despre cat de mult imi place de unul si de altul ar fi ok. Dar daca nu il cunosc foarte bine si suntem doar amici, m-as simti oarecum ciudat.

| Crucified a răspuns:

Aşa şi? N-are voie să se exprime liber? Oferă-i libertate. M-am săturat de ăştia/astea care nu-şi lasă iubitul/a până la pâine şi îi controlează toate conversaţiile de pe mess şi toate mesajele de pe telefon.
Acum vrei să te ridice în slăvile cerului făcându-ţi complimente pe care tu nu le meriţi?

| NicollNikkyKv explică (pentru Crucified):

Nu a zis nimeni de controlat la conversatiile de pe fb, mess..saus a ma ridice pe mine in slavilaughing
Dar totusi nu cred ca tie ti-ar placea sa vorbeasca cu tine asalaughingSa fim seriosi acum oh go on

| Crucified a răspuns (pentru NicollNikkyKv):

Ştiu, nici mie nu mi-ar place. Dacă ar face aşa ceva, m-aş despărţi pe loc de el, n-aş sta la discuţii şi să mă vait la tot internetul.

| NicollNikkyKv explică (pentru Crucified):

Nu s-a vaitat nimeni laughing
Am pus doar o intrebarewinking
Nu am inceput sa zic ca 'vaii ce a facut cutare si cutare... '
Era doar o intrebare celor care au patit sau ce ar face... Fiecare cu parerea lui big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti avem fund, mai sexos mai labartos si nu trebuie sa avem complexe de cum aratam, dar sa conversezi cu o fata si sa vorbesti despre fundul alteia este o lipsire de bun gust, fraierul a incercar sa se dea mare ca el se pricepe la asa ceva dar daca te intorci cu spatele la el si salti fusta ca sa-i arati fundul sunt sigur ca lesina laughing))

| justmebi a răspuns:

Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place. laughing sincer eu si daca sunt cu mama pe strada si vorbeste cu mine si trece o tipa buna pe langa noi ma mai intorc si ma uit la fundul ei laughing n'ai ce face happy

| NuSeZiceANONIM a răspuns:

Depinde de cat de bun prieten imi este acel baiat.
Daca zice de fundul meu, da, m-as simti un pic naspa, dar asa nu am nicio treaba, mai ales daca e un prieten aprpiat.
Cel putin acela care ti-a spus, nu a luat-o pe ocolite. Sa fim seriosi, si noi fetele ne gandim la p***... nu asa cum fac ei, ci doar curiozitatea, dar sa fim seriosi.
A spus-o pe fata, ce sa faca baiatu`, probabil are incredere in tine.

| NicollNikkyKv explică (pentru NuSeZiceANONIM):

Nu pot sa zic ca e un baiat apropiat, este chiar mai mult decat atat, dupa parerea mea nu cred ca orice fata s-ar simtii bine cand un baiat care iti spune lucruri frumoase in fiecare zi + ca te place..sa-ti trimit poze, video sau eu'stiu altceva cu niste fete pe jumate dezbracate si sa-ti zica " e buna, imi place fundul ei!" si de'astea.
Mie una nu-mi place, acum fiecare cu parerea sa.