Dupa terminarea liceului ia-ti lumea in cap. Fa ce vrei. Lasa-i pe parinti. Ei vor ceva mai bine pentru copii dar tinerii pana nu dau cu capul de pragul de sus nu-l vad pe cel de jos. Asa am fost si eu. Succes!
Parintii,in genere,vor o cariera pentru copiii lor,vor ca ei sa detina functii importante,sa faca ce ei,parintii,nu au putut face sau sa fie mai sus decat ei. Uita cat de importante sunt visurile, ca un vis neimplinit ii transforma in oameni nefericiti.Ia o foie de hartie, trage o linie pe mijloc(pe verticala)si fa-ti doua lista:pe prima -lista trece lucrurile ce te-ar face fericit, daca ai urma ceea ce iti doresti, iar in cea de-a doua pe cele ce te-ar face fericit daca ai urma calea propusa de parinti.Ai rabdare! Trece totul in ea, nu fii subiectiv.Analizeaz-o
Poti face la fel si cu lucrurile rele.
Ai incredere in tine!
Cel mai bine e sa urmezi ce iti place in viata, apropo, ai scris corect gramatical, fata de altii...
Asa sunt si eu de parere, dar problema e ca parintii nu vor sa ma lase Si nu vreau sa-i supar, pentru ca pe mine nu ma intereseaza ce spun altii, dar pe ei... DA!
Asta-i problema.
Nu stiu exact care e treaba cu munca, adica ce vei face? vei munci vreo 8h pe zi, inca 8 le dormi, ramam 8..nu cred ca vei munci si sa apoi sa tragi de fiare, nu stiu nici ce face un culturism sa castige bani in afara de tras de fiare, dar stiu sigur ca oriunde poti face performanta
O sa am timp, pentru ca eu controlez corpul si nu invers, iar ceea ce iubesti sa faci cu adevarat, indiferent de situatie, v-a pune stapanire pe tine si aceasta obsesie pe care o am de a devenii cel mai bun ma impiedica sa renunt!
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: