| c0ntsimplu a întrebat:

As vrea sa-mi spun povestea vietii mele si ceea ce vreau sa fac mai departe.
Am 19 ani si vreau sa renunt la facultate din motiv ca am o pasiune pentru Culturism si sincer nu prea imi place cartea. Ce rost are sa frec 3 ani de facultate si dupa sa ajung tot aici. Mereu am invatat din obligatie. Ideea este ca vreau sa ma duc in Anglia la munca la firma de contructii a unchiului meu unde am asigurata cazarea (150 lire chiria pe luna care e o nimica toata) si sunt platit cu 60 de lire pe zi. Parintii mei nu vor sa ma lase sa plec fiindca, din ce cred eu, le-ar fi rusine cu mine sa sfarsesc ca muncitor la firma unchiului meu mai ales ca am facut fotbal din clasa a 5 -a pana intr-a 12 si nu m-am ales cu nimic din Fotbal... Inteleg, va fi greu, dar ce rost are sa stau aici daca mie nu imi place cartea si o fac numai din obligatie.
Visul meu este sa devin culturist, iar in orasul asta prapadit din Romania m-am lamurit ca nu am nici o sansa inca de cand faceam fotbal, despre Suceava vorbesc. Tatal meu s-a chinuit si m-a sprijinit enorm cu fotbalul, dar ce pot sa fac eu, daca nu aveam talent, degeaba eram muncitor, mai ales ca vreo 4 ani faceam antrenamentele unde apucam (mai pe terenul altor scoli, mai pe pietris unde era in contructie terenul sintetic care inca nici acuma nu este gata al Scolii noastre de Sport si tot asa ).
Revin la treaba cu plecatul in Londra la munca, cum ar trebui sa procedez pentru ca am incercat de 2 ori sa le zic ca asta vreau, dar ei nici nu au vrut sa auda, mai ca zicea ca delirez, dar nu e asa. Asta imi doresc cu adevarat, Si ce daca e greu, acuma sa fim seriosi, unde e usor, si chiar asa vreau, sa stiu cum e cu adevarat greu pentru ca numai astfel cred ca pot sa ma fac renumit in viata. Arnold Schwarzenegger, care este idolul meu spunea ca daca vrei sa ajungi cel mai bun, trebuie sa incalci regulile, iar partea cand acesta a fugit din armata pentru a concura la prima lui competitie in Stuttgart m-a impresionat, chiar daca a stat 1 saptamana la carcera dupa revenirea lui.
Asa ca as vrea niste pareri sincere desi stiu ca ceea ce imi propun intr-o zi va devenii realitate!
O zi buna!

Răspuns Câştigător
| ubox7007 a răspuns:

Ba, daca traiesti fara sa incerci ceea ce iti doresti pentru ce mai traiesti?

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Dupa terminarea liceului ia-ti lumea in cap. Fa ce vrei. Lasa-i pe parinti. Ei vor ceva mai bine pentru copii dar tinerii pana nu dau cu capul de pragul de sus nu-l vad pe cel de jos. Asa am fost si eu. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parintii,in genere,vor o cariera pentru copiii lor,vor ca ei sa detina functii importante,sa faca ce ei,parintii,nu au putut face sau sa fie mai sus decat ei. Uita cat de importante sunt visurile, ca un vis neimplinit ii transforma in oameni nefericiti.Ia o foie de hartie, trage o linie pe mijloc(pe verticala)si fa-ti doua lista:pe prima -lista trece lucrurile ce te-ar face fericit, daca ai urma ceea ce iti doresti, iar in cea de-a doua pe cele ce te-ar face fericit daca ai urma calea propusa de parinti.Ai rabdare! Trece totul in ea, nu fii subiectiv.Analizeaz-o
Poti face la fel si cu lucrurile rele.
Ai incredere in tine!

| MistretulPufos a răspuns:

Cel mai bine e sa urmezi ce iti place in viata, apropo, ai scris corect gramatical, fata de altii...

| c0ntsimplu explică:

Asa sunt si eu de parere, dar problema e ca parintii nu vor sa ma lase Si nu vreau sa-i supar, pentru ca pe mine nu ma intereseaza ce spun altii, dar pe ei... DA!
Asta-i problema.

| marggraf a răspuns:

Nu stiu exact care e treaba cu munca, adica ce vei face? vei munci vreo 8h pe zi, inca 8 le dormi, ramam 8..nu cred ca vei munci si sa apoi sa tragi de fiare, nu stiu nici ce face un culturism sa castige bani in afara de tras de fiare, dar stiu sigur ca oriunde poti face performanta

| c0ntsimplu explică (pentru marggraf):

O sa am timp, pentru ca eu controlez corpul si nu invers, iar ceea ce iubesti sa faci cu adevarat, indiferent de situatie, v-a pune stapanire pe tine si aceasta obsesie pe care o am de a devenii cel mai bun ma impiedica sa renunt!