Buna! nu stiu la ce categorie sa o incadrez ciudat/ penibil/haios, dar iti voi povesti. eram in clasa a 10 a si un tip din scoala, a venit cu bicicleta, eram un grup de fete si am pus pariu cine se urca pe portbagajul bicicletei din mers, eu mai facusem acest experiment si imi reusise, dar de data asta nu.ce sa zic, ca am ratat experimentul, am capatat o lovitura+julitura de mai mare frumusetea iar restul se uitau cam ciudat, dar cand au vazut ca e de rau, a venit baiatul respectivcu bicicleta, si m-a luat in brate si m-a dus la cabinetul medical.
Si mai am una.
am chiulit de la scoala, eram in clasa a 10 a eram 4 fete si am plecat la o colega de clasa acasa, am taiat o gaina, am facu o friptura si am baut un pahar de visinata, am venit la scoala la ultima ora ca aveam dirigentia, ce a urmat? circ si panarama gratis nu a aflat mama nici pana in ziua de azi a fost tampenia tampeniilor
diriginta...ce ati patit fetelor de dormiti? eee am mancat ceva de la o colega si era stricata mancarea.
O zi minunata sa ai
Am facut sex cu o necunoscuta. Nu mai stiu unde, poate era doar imaginatia mea, fiindca fumasem vreo 3 jointuri inainte, si e posibil ca tipa sa nu fi fost o necunoscuta, fiindca eram cu prietena mea atunci, dar era tare ciudat, si o vedeam blonda, dar prietena mea e bruneta, deci nu sunt 100% daca a fost prietena mea sau o necunoscuta, dar cred ca a fost cea mai interesanta intamplare...
Eram cu o prietena afara..si era 1 noaptea si tocmai in seara aia povesteam despre fantome.La ea pe strada era intuneric.Si ea mi-a spus sa fugim..am fugit amandoua si cand am ajuns la ea la poarta a iesit matusa ei afara si era imbracata in alb. Ne-am speriat de moarte dar a fost super tare. Fundita?
anonim_4396 întreabă: