| DenisaDeniiiTpu a întrebat:

Bună TPU, aş vrea să vă cer o părere: Care zodie este mai bună? Săgetătorul sau Capricornul. În curând voi avea o soră care se va naşte în decembrie între 20-25 decembrie. Săgetătorul este între 23 noiembrie - 21 decembrie iar Capricornul este între 22 decembrie - 20 ianuarie, deci are şanse să fie ambele. Totuşi aş vrea să ştiu care zodie este mai favorabilă. Dintre câte am văzut, capricornii (fără supărare pentru cei care sunt capricorni) sunt mai prostuţi, dar foarte iubitori. Săgetătorii mi se pare că sunt agitaţi, frumoşi, drăguţi, şi cam tot ce e bun happy P.S. E doar o părere.

Răspuns Câştigător
| yuyubarbie19 a răspuns:

Eu sunt săgetătoare, iar față de persoane care sunt în zodia capricorn sunt mai deschisă, mai amabilă, mai caldă. Săgetătorii sunt darnici, prietenoși, deschiși. Deci dacă sora ta se naște în zodia săgetător o să fie bine. Te asigur!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca zodiacul spune despre capricorni ca sunt prostuti, zodiacul minte. Eu stiu un capricorn (care nu da doi bani pe zodii) si e olimpic la o multime de materii, mai si canta la vreo 3 instrumente, e sportiv si e o persoana minunata.
Cat despre sagetatori stiu unul atat de dragut ca ar merita sa faca puscarie.
Crede-ma, n-are legatura cu zodiile, are legatura cu educatia. Daca vrei ce e mai bun pentru surioara ta nu mai citi in stele (si daca ar fi reala chestia cu zodiile, tu tot n-ai putea influenta cu nimic) ci apuca-te sa citesti carti sau articole de psihologie pentru copii (pentru cand va mai creste). Cele doua exemple pe care ti le-am dat sunt cum sunt in foarte mare masura datorita educatiei.
Iti mai dau niste cuvinte cheie: coeficient IQ, tip de temperament si inteligenta multipla. Cine stie, poate te-ar putea interesa intr-o zi, vei face oricum la psihologie intr-a 10-a.
Tot ce ti-am spus este doar un sfat, o parere.
Cand se naste surioara ta, ureaza-i bun venit pe lume din partea TPU happy Toate cele bune!