anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa va povestesc un vis foarte ciudat de-al meu care jurai ca era realitate :"Se facea ca venise la mine in curte un pisoi fruuumos alb cu cateva puncte negre pe fata ca niste pistrui, in fine am inceput sa alerg dupa el ca s-al prind.Am alergat pana la fantana dupa el si a sarit peste gard la vecina mea (Maria de 80 de ani si baiatul sau Aurica de 60ani)pisoiul a fugit si nu s-a mai vazut dar cand m-am uitat pe cer am incremenit se facea ca era moartea (arata ca o umbra neagra care tinea mana in sus si se marea din ce in ce mai mult dar nu avea coasa cum se vb-ste in lumea reala)Si din partea cealalta venea un trup cu aripi(arata ca omul), un inger dar moartea crestea rapid si ingerul abia venea zburand usor, urmand ca dupa aceea sa se imprime si el pe cer, nu la o distanta mare de cea a mortii.
Am strigat la mama si i-am aratat cerul care te infricosa din ce in ce mai mult. Ea a rostit calma dar cu teama :Vine sfarsitul lumii! ...Stai langa mine! Imi era foarte frica... Apoi se facea o masinarie mare ca o glorie cu o scara extrem de lunga pe care se urcau oamenii rand pe rand (puteai sa juri ca e realitate ) La un moment dat pe sacra dintr cele 2 lumi m-am pierdut de mama a urmat sa ajungem in iadd (credeti-ma nu mint pare ciudat dar chiar asta am visat )unde am regasit-o din nou alaturi de muulti mullti oameni dar iadul era de fapt in casa noastra(ceea ce ma face sa cred ca avem farmece facute dar de la cine si de ce, si cum au ajuns in casa noastra?)Ciudat a fost ca la inceput necuratul (care din pacate nu mai retin bine cum arata) a fost rau, dur incingea un fier in foc si cine vorbea prime cate un fier dintr-ala pe spate(grroaznic) dar dupa aceea daca iadul era in casa noastra ne trimitea sa luam cepa din gradina(asta cu ceapa chiar nu o inteleg)si cand veneam cu ceapa pe furis noi avem niste ratuste mici se facea ca dam la ratuste (dar cu frica sa nu ne vada)si asa am ramas acolo. Poate ca mai visam ceva dar m-am trezit speriata si nu am mai putut dormi era 6 dimineata.
Poate ca unii veti crede ca e o aiurela, o minciuna dar ce-as castiga sa mint? Cine poate sa-mi explice visul asta si semnificatia lui funda celelalte vot Paaa!

Răspuns Câştigător
| SamSon a răspuns:

Sincer, visele (majoritatea) sunt lucruri care ti s-au intamplat, sau nu ai dorii sa ti se intaple si de care ti-e frica sau ai o oroare intr-o anumita masura.Tu, daca esti o persoana credincioasa poti sa spui o rugaciune inainte sa te culci, sau sa nu te mai gandesti la lucruri ciudate.
Probabil ai o minte foarte creativa si de aici iti vin ideile.
ATENTIE! Eu, cred ce ai spus si de aceea ti-am dat aceasta parere.

0 răspunsuri:
Întrebări similare