| andreiuuutza a întrebat:

As vrea si eu daca se poate sa aud cateva sfaturi.Sa va spun o poveste,cu mai mult timp in urma am avut o relatie,destul de frumoasa,lumea mea a fost roz mult timp, eram foarte indragostita, si bineinteles credeam ca si el simte la fel.Nu am avut probleme,nu ne certam,doar ca in timp a inceput sa devina mai restrictiv,am inceput sa ne certam ca petrec prea mult timp cu prietenele in oras si in special la telefon(recunosc,vorbeam destul de mult la telefon cu prietenele mele,asa ca mai mereu ma gasea in asteptare la tel) si mereu ma intreba cu cine vorbesc,incepuse sa fie gelos si insista sa sun din nou pers cu care vorbeam sa vada el ca e prietena mea,si asa am inceput sa il pun pe conferinta destul de des cu una din bunele mele prietene.El cu timpul a inceput sa ceara tot mai multe inf despre ea,eu,extrem de increzatoare in amandoi,i le dadeam,chiar le-am facut cunostiinta-ea in statutul de prietena,el de iubit-si uite asa am inceput sa fac pasi catre sfarsit,marunti si repezi.Din clipa aceea am inceput sa ne certam tot mai des si din motive aiurea,pana cand intr-o zi cand el stiam ca e in oras si ea stiam ca e la scoala,m-a sunat un amic si mi-a spus ca iubitul meu si prietena mea erau amandoi la o cafenea,vorbeau, radeau, flirtau.Nu am crezut un cuvant,asa ca am sunat-o, nu mi-a raspuns, mi-a trimis sms ca e la scoala.Mai tarziu l-am sunat si pe el, el mi-a spus ca e cu baietii la o bere-doar cu baieti.Ok, am inghitit si am mers mai departe.Doar ca pana seara am primit un sms prin care "mi-a dat papucii". Urat,nu am banuit nimic,eram doar distrusa,m-a si sunat totusi in seara aceea destul de mult, expunandu-mi motive aiurea, ca vrea sa fie o vreme singur-eu inghiteam totul.Doar ca in saptamana ce a urmat am inceput sa banuiesc o legatura intre -acum -fostul iubit si inca prietena mea,doar ca in cateva zile si-au facut curaj si mi-au recunoscut relatia.Ce a urmat,lesne de inteles, am fost practic distrusa, pierdusem cei mai importanti oameni din viata mea sau cel putin asa credeam.Am trecut destul de greu prin lunile ce au urmat,am reusit sa imi revin, dar inca aveam inima franta. Dupa cateva luni bune s-au despartit, o cearta urata inceputa de ea si finalizata cu despartirea de el.Pe toata durata relatiei lor nu am mai vorbit deloc,doar el imi intreba mereu prietenii ce fac,daca sunt bine,dar personal niciodata.S-au despartit,dupa catva timp, dupa ce m-am despartit si eu de iubitul meu de atunci, m-a cautat.Si-a cerut iertare,am lamurit impreuna toate intrebarile cu care eu ramasesem,astfel am aflat ca ei se cunosteau de fapt cu cativa ani inainte ca eu si el sa ne cunoastem, mi-a spus ca regreta enorm ca a renuntat la mine, si ca tot ce vrea e sa fim din nou impreuna si ca va face orice va fi nevoie pentru asta.Eu inca mai aveam sentimente pentru el,pe care le-am resimtit din plin cand el incerca toate astea,dar imi era teama,teama ca ea se va intoarce si va strica din nou totul, in plus nu mai aveam incredere in el, nu vedeam rostul.Insa cu timpul m-am lasat convinsa de straduinta lui-sau ambitia lui,orice o fi fost-si ne-am impacat.El intr-adevar nu mai era acelasi om pe care mi-l aminteam,trecuse aproape un an,in plus eram obsedata in orice clipa in care ii pierdeam atentia,ca gandul ii zboara la ea, si bineinteles, ne certam.Am cedat stresului intr-o zi cand am inceput sa banuiesc ca vorbeste din nou cu ea si m-am despartit de el, inspirand aer adanc in piept si cu multumirea ca am pus "Sfarsit" povestii noastre.Chiar in seara aceaa am aflat de la un amic caruia "prietena mea" i se destainuia,ca intr-adevar vorbea cu iubitul nostrulaughing de doua zile,deci intuitia nu ma inselase si ca intentiona sa se impece cu el.Din momentul ala am zis ca bine ca s-a terminat asa macar de data asta si am mers mai departe fara sa privesc inapoi,doar ca la fiecare pas dadeam de el,el voia in continuare sa ne impacam,tot incerca sa vorbeasca cu mine,dar eu nu mai voiam,nu-mi mai pasa,impacat cu ea sau nu,nu ma mai interesa,dar el a insistat. Zilele trecute a luat iar numarul meu de telefon si m-a sunat"sa mai vorbim",nu mi-a zis chiar sa ne impacam dar stiu ca urmeaza,si chiar nu stiu ce sa fac,cu ea nu a mai vorbit, nu i-a mai raspuns la telefon, spune tuturor ca nu-i mai pasa.Eu nu mai stiu ce simt si nu stiu ce sa fac,sunt singura acum si stiu ca o sa imi zica iar sa ne impacam,sa accept?(scuze pentru lungimea romanului,nu vreau cuvinte critice,cine nu vrea, nu citeste, nu oblig pe nimeni)

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna.
Daca ai acepta sa te impaci cu el,ai fi cea mai naiva fata.
Probabil ai invatat cate ceva din asta,ai vazut ca prietenta ta era de fapt o iopocrita si el un fustangiu!
Acum se impaca cu tine, miane se duce la alta cu care urmeaza sa se certe si pe urma vine iar la tine.
Daca prietena ta chiar iti era prietena, trebuia sa-ti spuna tot si sa-ti arate pe cine ai langa tine, asa era corect.
Eu sper sa nu te mai uiti ianpoi si sa mergi mai departe fara sa-ti pese de oameni de genu, ai vazut cat de departea poate sa mearga pasivitatea unora.
Probabil pe viitor o sa cunosti un baiat care o sa te faca sa uiti tot...
Mult succes si o zi cat mai faina!

1 răspuns:
evenso
| evenso a răspuns:

O sa-ti dau un raspuns scurt si la obiect.
Parerea mea este ca pierzi vremea cu acest baiat.