Sti ce inseamna? ca o placi prea mult, cred ca esti obsedat de saraca fata si esti si gelos. asta e bine ca nu exista iubire fara gelozie. eu cred ca asta inseamna ca o placi mult si poate ca te-ai gandit la ea, aseara.
succes:*
Visele nu prea se adeveresc.
Dar cine stie, poate sa fie un semn pentru tine.
Subconstieltul clar lucreaza! rndaca e ceva ce stiu.stiu ca eu si logodnicul meu avem o relatie buna (spun asta pentru ca am fost si rau). aseara a viat ca ma inseala.normal.m-am trezit din somn.speriata.in timul visului ma fortam pe mine sa ma trezesc pentru ca eram constienta ca este vis.m-am trezit panicata.si am inceput sa caut disperata pe net interpretari la fiecare element.ba chiar si in vis imi ziceam in subconstient.sa nu uiti ca cauti fluturi pe internet.sa nu uiti! noroc ca m-am oprit repede din cautare. dragii mei.nu putem fii siguri de o relatie.nu putem fi siguri de nimic din ce se va intampla.dar.de trecut sunt sigura.EU nu l-am inselat pe omuletul meu niciodata.cu toate astea s-a intamplat de cateva ori in relatia noastra sa viseze ca il insel si sa se trezeasca panicat.dar. dupa fiecare discutie de calmare ne dadeam seama ca are legatura cu ceva ce a auzit de la altcineva. povestea altcuiva.o pb din exterior.la fel am patit si eu.ieri am aflat ca o prietena este inselata.pai normal fratilor ca subconstientul lucreaza si normal ca eu mi-am creeat niste temeri.si m-am apucat de visat.concluzie.uitati-va in viata voastra.nu mai faceti ca mine sa cautati raspunsul pe net...raspunsul este in viata voastra.in ceea ce va inconjoara.si normal ca in temerile voastre. daca va este frica ca va inseala.asta visati.asa ca.mai bine ganditi pozitiv, aveti grija sa va puneti sentimentele in ordine.si totul va fi mai linistit!
Ca esti tu prea gelos!
Te gandesti prea mult la tot felul de prostii!
Stai mai linistit ca nu te inseala nimeni!
Din cate am auzit visele sunt lucrari ale subcontientului. Acesta(subconstientul) ia diferite imagini pe care le-ai vazut inainte si le prelucreaza sub forma unui film.
Dar nu tot ce vedem in vise e adevarat sau o sa se intample... asa ca poti sa dormi linistit :]]
Acum e posibil ca nici tu sa nu ai suficienta incredere in prietena ta si de aceea visezi lucruri de genul asta.
Buna! eu zic sa nu iei in seama acest vis.am ascultat multe emisiuni in care se vorbea despre semnificatia viselor si concluzia a fost ca majoritatea viselor nu au nici o semnificatie.Lucrurile de care ti-e frica dar nu prea vrei sa recunostii te tortureaza prin intermediul viselor.Deci,parerea mea, e sa nu-ti faci griji.ai visat ceea ce nu ai vrea sa se intample.Pai sper ca te-am lamurit cat de cat si sper sa nu se intample nimic rau...si in legatura cu prietena ta iubiti-va mult! si nu bagati in seama chestiile astea
Inseamna ca SIGUR te-a inselat salut relatie nu mai e nimic de facut s-a dus tot ce ati adunat pana acum. pare rau
De obicei in vise se intampla exact pe dos fata de viata reala, stai linistit
Adevarul este ca ti frica sa nu te insele, atat de mult te ai gandit la chestia asta ca si noaptea visezi ca te insala
MyNameisEduard întreabă:
LisaJulie întreabă: