| Animeforlifee9921 a întrebat:

Buna TPU. Aseara am visat niste lucruri foarte ciudate. Prima data am visat ca eram la scoala si ne jucam un joc cu niste pistoale,iar din greseala o o impuscasem pe o colega,iar dupa a venit directoarea si m-a luat de acolo sa ma intrebe ce mi-a venit. Colega respectiva nu murise in vis,doar era la spital dar nu stiu ce inseamna.
A doua oara,am visat ca tot asa veneam de la scoala cu o fata din cealalta clasa si ea avea un permis de conducere, dar dintr-o data a venit un "tsunami" care se facuse pentru ca se sparsese un baraj si evident ca ajunsese pana la mine la bloc si era sa ma ia apa, dar dupa a venit mama si a zis sa ne baricadam intr-un alt bloc pana trece inundatia si cand am coborat era o masa si familia mea cu bunicul meu erau toti acolo si mancau,bunicul murise si eu ramansesem socata ca traia in vis,dar mama voia sa ne baricadam mai sus,dar ca sa ajungem acolo trebuia sa aprindem o petarda mare in forma de bomboana si sa ne urcam pe ea pana exploda si ne arunca in sus. Eu bineinteles ca nu am vrut sa urc, imi era frica. A treia oara am visat ca dupa toate astea fusesem la o femeie care vindea produse de makeup si ca locuia la cateva blocuri distanta de blocul meu. E vreun semn? Vine vreo apocalipsa? Care e semnificatia? Stiu ca nu are sens ce am zis mai sus dar macar vreau sa stiu cam ce ar insemna toate astea. P. S:Nu stiu daca am pus categoria corecta.

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

E vreun semn? Vine vreo apocalipsa? Nu.
Care e semnificatia? Semnificația viselor tale, este ceva pentru tine, o dai tu, nu ți-o poate da altul.

| LordCristobal a răspuns:

Visele nu au nici semnificatie in realitate, ele sunt reflectate de starea de spirit sau de totalitatea gandurilor pe care le ai in creier. Daca esti mai anxios sau foarte obosit cand te-ai culcat e posibil sa ai cosmaruri.
Daca esti multumit de sine si implinit calitatea somnului e mai buna si ai vise mai placute.

| LordCristobal a răspuns:

Intr-adevar mai sunt unele persoane care se nasc cu darul de a avea vise premonitorii legate de viitor dar aici nu e cazul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa cauti pe Google semnificatia fiecarui element din vis in parte. Cauta de exemplu, semnificatia viselor: scoala.