| AndraDeea3 a întrebat:

Buna TPU astazi am fost la patinoar cu Alex(prietenul meu).N-am plimbat 10 minute si apoi se duce la o fata si se plimba cu ea.La inceput am zis OK dar eu treceam pe langa el si nici nu ma baga in seama.M-am dus si l-am intrebat,, Ai venit cu mine sau cu ea"SI el a zis,, Hai nu mai fii geloasa sti ca esti viata mea.A lasat aceea fata si s-a dus sa fumeze si mi-a promis ca se lasa de fumat cum si eu m-am lasat de fumat.A fumat 3 tigari in 2 h.Am plecat la KFC.Acolo ne-am intalnit cu niste colegi si iarasi nu m-a bagat in seama.Ce se intampla de ce ma ignora.

3 răspunsuri:
| pufulescu a răspuns:

Pai nu te mai vrea, e clar!
La patinoar sau la fabrica de rulmenti, am venit cu prietena deci stau cu ea si nu ma bag in seama cu altele! Mie asa mi se pare normal...
De fapt cred ca vrea sa iti " dea vant " si nu stie cum, te face geloasa ca sa pleci tu singura.

| AndraDeea3 explică (pentru pufulescu):

L-am intrebat ce se intampla si a zis ca a avut o zi proasta si ca nu se va mai intampla

| pufulescu a răspuns (pentru AndraDeea3):

Mdeh, nu stiu, eu zic ca daca avea o zi proasta statea acasa in pat si privea filme! Asa se poarta un om normal intr-o zi proasta, nu are chef de nimeni si nimic.
Eu zic sa incepi sa cauti alte " variante " de prieten, nu va mai tine mult relatia voastra.