| AndraDeea3 a întrebat:

Buna TPU Astazi am fost la patinoar cu prietenul meu si cu parintii lui.Ne-am plimbat, ne-am sarutat dupa ce au plecat parintii lui si cand am incercat amandoi o schema am cazut si ne-am rupt amandoi mana dreapta.Acum sunt in spital cu el in acelasi salon si nu pot dormii. Spuneti-mi si mie ce sa fac sa nu ma plictisesc ca acum am inceput sa ne jucam sah dati-mi si mie niste idei va rog.

Răspuns Câştigător
| Doub a răspuns:

Aweee, ce romantic. :3
Amândoi? Mâna dreaptă? Ododododo.
Povestiţi chestii, sau jucaţi fazan. thinking Sau chestia aia cu geamantanul sau cum era, whatever.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si in acelasi salon la spital? Si pentru o mana ruptă? Foarte curios! Stiu ca ti se pune mana in ghips si te trimite acasa.Te cred ca si eu mai mint cateodata.

| Infraverde a răspuns:

Cititi dintr-o carte cu voce tare, pe rand. Sau imprumutati de la cineva un boardgame. Jucati fazan sau ce incape intr-o valiza, rugati pe cineva sa va aduca un laptop sau o tableta si uitati-va la filme.

| LoveSleep a răspuns:

Sex.
Rar prinzi astfel de ocazii, eu aș profita.

| LostInPark a răspuns:

Ete' fleosc, acum spitalele investesc si in paturi matrimoniale? Amandoi mana dreapta, acelasi medic, acelasi salon... si cu mana asa rupta prima data v-ati luat piesele de sah de acasa.Eu as fi luat o cruce, o pisica cu mine si cateva amulete care sa ma fereasca de coincidente.