Depinde si cand faci sport(nu dupa ce mananci, nu seara tarziu), nu se mananca seara produse ce se digera greu.....Motive ar fi multe. Poate si stresul, sa-ti dauneze.
Daca faci efort mai mare seara, adrenalina nu te lasa sigur sa dormi.Iti spun din proprie experienta:de la ora 20 pana la 21, fac inot la bazin si toata noaptea nu pot adormi, cu toate ca nu mananc decat ceva usor inainte si dupa.Asa ca, m-am invatat si iau o mica pastiluta pentru somn, ca altfel ma scol cu fata la cearsaf dimineata.Nu te sfatuiesc si pe tine acest lucru(dar eu am si o varsta),ci sa cauti sa nu-ti mai cresti adrenalina,sa ai grija la ce consumi sera(nu produse cu cofeina,nu mancaruri grele,dar nici sa te culci flamand,nu certuri,nu filme de groaza).
Poate un ceai de tei,sunatoare, valeriana, te-ar putea ajuta. Poate o pastila de SEDATIF PC, nu ar strica, dar nici sa-ti intre in obicei.
Buna
Bea si tu ceai de tei si sa vezi ca ai sa poti dormi seara, consumi coca-cola? cafea? daca da, renunta la ele.
O zi frumoasa sa ai
Nu consum cofeina de circa 1 an dar de la 3:49 cand am pus intrebarea pana acum am ramas treaz din pacate iar despre ciaiuri nu sunt obisnuit cu ele si mise face greata fiindca atunci vand eram mic nu consumam ceqi aproape deloc mai ales de plante
Ceaiul de tei este un calmant foarte indicat si un bun somnifer..incearca, nu o sa patesti nimic rau.
O zi frumoasa sa ai
Depinde virsta ta,, daca nu ia somnifere, fa efort zilnic ca sa te obosesti, puneti un film si uitate, poate adormi! Funda?