| Andrei_8830 a întrebat:

Astazi mi-a intrat un virus trojan in pc prin mail cred si aveam antivirus avast si tot imi zicea sa dau update si n-am stiut ce sa facsad imi zicea ca pc-ul este controlat de o masina si nu stiu ce, am sters toate folderele, apoi zicea ca o sa-mi i-a parolele etc.Si am instalat un trojan remover si un antivirus avira.Acum nu-mi mai arata nimic si cand dau scan imi zice ca nimic nu este infestat.Am facut bine? O sa mai apara virusul asta? Sau ce sa fac?

2 răspunsuri:
| Gabi1335 a răspuns:

Da ai facut bine dar sa lasi doar un antivirus in pc ca se strica de tot si da virusul s-a sters si ai grija ce programe acc

neluL
| neluL a răspuns:

Fa o scanare cu ...de fapt descarca Malwarebytes Anti-Malware de aici http://fileforum.betanews.com/detail/Malwarebytes-AntiMalware/1186760019/1 si salveaza-l pe Desktop.
Instaleaza-l si la sfarsit asigura-te ca ai bifat urmatoarele: Update Malwarebytes' Anti-Malware si Launch Malwarebytes' Anti-Malware. Apoi apasa Finish.
Dupa lansarea programului, selecteaza Perform full scan si apoi apasa pe Scan.
La terminarea scanarii apasa OK si apoi Show Results. Asigura-te ca e totul bifat si apoi apasa Remove Selected.(spune ce a gasit aici)