Te rog frumos nu-i arunca! Ia niste vitamine de la un dispensar veterinar sau de la un petshop pentru pisica aia mare si pentru puii mici da un anunt pe net poate, poate vei gasi pe cineva ori dui la un adapost numai nu-i arunca! Saracuti de ei! Uite pisica mea a fatat odata 8 puisori e adevarat ca doi au murit din cauza frigului ( a fatat iarna si eu ii tot bagam in casa da ea ii scotea) si ia-m dat niste vitamine si a avut suficient lapte pentru toti pe doi ia-m pastrat pentru ceilanti 4 am gasit stapan. AAAAAAAAA! Vezi ca exista lapte praf si daca pisici au mai mult de 3 saptamani si au ochisori poti sa le dai si lapte de vaca! Si ca sa eviti astfel de situati ai putea sa ii faci pisici o injectie stii sa nu mai fete! Hmmmmmmm...te-am ajutat?
Nuuuuuuuuu! Nu-i aruncaaa! Mai bine ia niste vitamine de la un magazin pentru animale si da-le pisicii-mame! Sau incercati sa le dati cu biberonul PUILOR daca nu le ajunge laptele.IN NICIUN CAZ NU-I ARUNCATI!
Nici sa nu te gandesti sa ii arunci!
Hranestei cu seriga, cumperi lapte, bagi in seringa si le deschizi gura, vazi tu.
Pisica mea nu are 5, dar are 4 pui si ia alaptat foarte bine. Sau pune un anunt pe barlad online ca donezi pisoi. Bft:*!