| Suntbaiat123456789 a întrebat:

Bună TPU, ați avut vreodată parte să fiți bătuți de către profesori? Eu da în gimnaziu. Aveam o dirigă nebună care preda română. Odată în clasa a 5-a prin octombrie, la ora ei din cauză că am dat un răspuns greșit aproape că am primit o palmă peste față, dar din reflex mi-am ferit capul și am scăpat ieftin. În clasa a 6-a mi-a aruncat 3 markere în cap și zbiera ca nebuna că vai doamne am greșit la temă o chestie. Si am avut multe alte întâmplări neplăcute cu ea. Voi ați pățit vreodată? Aștept cât mai multe răspunsuri.

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De 2 ori urechit, o dată o palmă. Era prin anii 60.

| lpavel a răspuns:

Mda, in zilele noastre asta e ceva e raritate dupa cum vad laughing pai afla ca pe vremea comunismului nu era zi sa nu iei bataie, indiferent daca erai baiat sau fata. Da, si noi am avut o profesoara de romana mai nebuna decat toate, sa-ti dau un exemplu: Ai recitat poezia care ne era tema pentru acasa si trebuia s-o invatam pe de rost, deci dupa ce ai recitat poezia, ea stand in picioare langa tine pana termini, iti dadea o palma de te lua ameteala si-ti spunea: felicitari dar tot ai nevoie de una sa te calesti laughing deci te batea chiar daca stiai tot, sa nu mai zic ce se intampla daca cineva nu stia... Pe atunci toti mergeam la scoala cu frica, nu era zi sa nu luam bataie macar 1 data, eu de cel putin 3 ori laughing si acum tu intrebi daca am fost batuti de profesori? Buna gluma laughing Incepand din clasa a 2-a pana intr-a 9 am luat bataie zi de zi! deci stai calma ca ce ai patit tu e floare la ureche cum se mai spune... laughing

| Suntbaiat123456789 explică (pentru lpavel):

Si eu de multe ori am avut parte de profesori de din ăștia în special fosta dirigă. Dar totusi sunt baiat nu fată

| Suntbaiat123456789 explică (pentru Suntbaiat123456789):

Din greșală am pus semnul,,?'' La final.

| lpavel a răspuns (pentru Suntbaiat123456789):

Pai atunci pune-ti un nume de baiat sa nu mai fi confundat cu o fata care are acelasi nume de user ca si tine! daca ti-e rusine de numele tau sau nu vrei sa stie nimeni cum te cheama gaseste un nume care sa arate ca esti baiat!

| Suntbaiat123456789 explică (pentru lpavel):

Am rezolvat!

| Sistemulxxl a răspuns:

Da. Pe mine m-a batut profesorul de fizica dar i-an dat si eu un pumn in cap si un sut in tibie. M-a exmatriculat si a trebuit sa ma transfer in Reo Moldova unde m-am casatorit de 3 ori, am divortat si am revenit in Romania.