| Suntbaiat123456789 a întrebat:

Bună TPU, ați chiulit vreodată de la ore în generală sau liceu?
P. S. Eu niciodată și acum sunt clasa a 10-a

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De suficiente ori. Da tu sa nu faci la fel.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O dată.

| Mosotti a răspuns:

Nici eu nu am chiulit vreodata, nu aveam de ce, ce sa fac pe drumuri? Imi placea la scoala/liceu, vedeam coleg, profi, era frumos, ca nu ma duceam acolo sa invat, eu ma duceam ca imi placea mediu.

Cand lipseam, lipseam motivat, si daca lipseam 2 ore, ma duceam dupa aia, nu plecam acasa sa nu ma duc deloc.

| Suntbaiat123456789 explică (pentru Mosotti):

Păi nici mie nu-mi place să chiulesc doar am o clasa... în fiecare zi ar chiulii de la ultimele ore. Si ma enerveaza faptul că tot însistă ca trebuie să fim uniți... Si vezi doamne de asta nu ma suferă unii ca cică din cauza mea și a altor câțiva ei nu pot chiuli ca îi pune absenți. Si le-a zis si dirigu sa nu lipsească de la ore. Acum avem diriga momentan Până vine dirigu din concediul maternal și ultima dată când au plecat a făcut diriga un scandal cu ei, De zile mari
Eu nu-mi risc purtarea și bursa pentru ca ei nu au chef de ore.

| Mosotti a răspuns (pentru Suntbaiat123456789):

Pai da-i in pana ta, si daca te urasc ce? Si daca insista ce? Nu te lua dupa ei.
Ce te intereseaza pe tine de ei?! Te trag in jos si nu e bine pentru tine doar sa ce? Sa nu te urasca niste prosti?

Profesorii iti decid soarta, ei te pot da jos sau ridica in functie de ce faci, nu aia, tu iti decizi soarta invatand.
De ce sa te enerveze ca insista? Lasa-i sa insiste.
Si daca plecati toti, va pune absenti pe toti, deci e mai rau. Si chiar daca ii pune pe ei doar din cauza voastra, nu ai tu treaba, e treaba lor ca pleaca de la ore.

| J0B0MAT a răspuns:

Da, de multe ori.Nu încurajez, dar uneori am ieșit și în câștig.

| Hyperion7 a răspuns:

Eu am chiulit, doar că nu chiulit de-asta fara rost, ci smartwinking

| Suntbaiat123456789 explică (pentru Hyperion7):

Chiulit smart și eu de la orele la care nu ma descurcam așa bine și urma să mă asculte. Dar doar rar

| Nirvanaaa a răspuns:

In generală niciodată.
In liceu in clasa a 12-a spre final, ca plecau toți.
Mai aveam zile când chiuleam de la filozofie sau franceză și mă duceam in sala de sport ca sa lucrez la matematica pentru bacalaureat. Acum îl numesc chiul, pe vremea aia îl numeam studiu individual.

| LordCristobal a răspuns:

Am mai chiulit dar nu am exagerat cu treaba asta.
Bine, chiuleam la materii din astea mici fara relevanta, gen desen.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar nu am chiulit de una singura, ci în grup cu clasa.

| literallythesamebruh a răspuns:

De 2-3 ori.