Ti-s dragi animalele, nu le iubesti, daca le-ai iubi ai intelege fata.si nu snteti prietene chiar deloc, din contra, tu nu o suporti asa ca nu te mai ascunde dupa degete si spune-i in fata ca nu o suporti si sa te lase in pace.nota la purtare nu se scade doar pentru atat
Esti simpatica...
dar nu cred ca ai de ce sa iti faci griji continua sa fi un om liber si sa vb cum ai vb si o sa fie bine
Have Fun
Pai,evident,ai cautat ce nu aveai...Nota la purtare se scade pe alte criterii,si faptul ca aveai o pancarda,nu inseamna comportament neadecvat,pentru ca nu ai jignit pe nimeni si nici nu ai avut o "adresa" pentru persoana respectiva!
Nu te preocupa,dar totusi, incearca sa dai la spate toata ameteala asta, si o zic pentru ca nu merita ca la varsta asta frumoasa sa te consumi!
pup
Buna ziua ai dat belea ti-ai capatat,ce trebuia sa faci mare bal mascat ca nu mai mergi la prietena ta? ai grija ca Dumnezeu vede si judeca mai ales cind ridem de aproapele nostru si te face din specimen bun in specimen de nimic, trebuia sa infrunti adevarul si sa spui la prietena ta ce si cum nu sa bagi strimbe pe-aici pe colo, scuze daca te-am suparat dar e purul adevar
Si pe mine ma ia la fel dar o ignor si ii zic "mai las-o in pace si pe bella ca pana si ea s-a plictisit de tine" si o ignor fundita?
Dar te-a luat valul, nu gluma
Nota la purtare nu prea ar avea de ce sa ti-o scada, decat daca "iti pun o vorba buna" la diriginte parintii fetei.Ce sa-ti zic. Good Luck!
Azi ne-am impacat. Oricum, va multumesc tuturor pentru raspunsuri, iar P.S. 1 mi se pare acum o prostie ca l-am scris.