Asa patesc si eu fata nu mai plange deoarece asa le arti ca esti slaba, arata-le atitudine, rautate, trateazala k pe niste tarfe, daca se dau mari si tari adunati puterile si fale sa regrete.Ps :
nu te supara din cauza la toate tarfele...
Alexandra_1434 are dreptate! Ar trebui sa le arati ca esti puternica. Nu trebuie sa le arati ca iti este teama de ele si ca te pot influenta usor.gandeste-te cum sa le-o platesti, si astfel poti sa le-o platesti cu aseeasi moneda...Stiu cum te simti nici eu nu sunt vedeta clasei insa am o prietena buna, cu care stau mai mereu.Asa ca nu prea bag in seama nepoliteturile altora te sfatuiesc sa faci in asa fel incat sa le intimidezi.Si sa le faci sa te respecte in vreun fel sau altulSi apropo...LA MULTI ANII!
Mă respecți,te respect...mă iei cu vrăjeală,te iau cu vrăjeală, mă ataci, mă apăr, mă urăști, nu te urăsc... și Știi de ce? Pentru că ceea ce pe tine te caracterizează.pe mine nu mă definește!
Nu trebuie sa ii bagi in seama sunt doar gelosi pe tine ca esti mai desteapta decat ei, asa am si eu o colega, este foarte desteapta si a luat locul 1 in fiiecare an desigur toti din clasa eu fac proasta, ca nu e buna de nimic ca copiaza ca profesori ii dau note pe degeaba dar nu e asa fiindca o cunosc pe mama ei si este o femeie de milioana si colega mea chiar invata dar eu o apar merea fiindca e una dintre cele/cei mai buni prieteni ai mei