| lovemusic605 a întrebat:

Bună, TPU! Azi am avut o zi ghinionistă. La şcoală, mi s-a spart laptele în ghiozdan şi, pe lângă ghiozdan, mi-a pătat şi cărţile şi caietele! Ce să fac? Adică, în afară să le şterg şi să pun ghiozdanul la spălat. Cred că mi-am cam nenorocit mai ales cărţile, din care erau şi noi şi probabil că la sfârşitul anului vor arăta ca şi cum ar fi fost folosite de 5 ani încoace. Ce să mă fac? Vă rog, fără râsete, că i se poate întâmpla oricui să aibă o zi mai proastă. Cel mai bun sfat va primi fundă!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci...
si eu am avut problema asta cundva...
incearca sa dezlipesti filele una cate una si sa le usuci cu uscatorul dar ai grija cum le desfaci si sa nu le usuci pe toate odata...

3 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Vezi? De aia nu imi place laptele. Mananc decat corn.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu din a 5-a încoace primesc cărţi care arată de parcă ar fi fost folosite pe post de scuturi de apărare în al doilea război mondial în timpul bombardamentelor.

Deci, nu la cărţi e tragedia, ci la caiete, că pe alea ai dat bani şi în alea scrii ceea ce ai de memorat.

| lovemusic605 explică:

Şi caietele-s cam vraişte. Lor li s-a rupt din colţurile copertelor, dar sper ca măcar foile atât ale cărţilor, cât şi cele ale caietelor să se usuce şi să fie bine!