| WoKy a întrebat:

Buna TPU.
Azi am descoperit o parola de fb si m-am distrat putin pe respectiva adresa a cuiva.
Se poate afla locatia exacta de unde au fost trimise mesajele de catre mine, maine, la ora 8, cel mai probabil in sala de informatica in speranta de a vedea cine este cel ce a facut asta?
Funda pentru cel mai elocvent raspuns.

8 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Cum ai reusit sa descoperit o parola de facebook a contului altcuiva? Si da, se poate afla locatia respectiva si persoana care a trimis mesaje! Ai uitat ca sint camerele de supraveghere si siteme de supraveghere si de urmarire de la politia cibernetica in caz de amenintare si de atac informatic si cibernetic!

| suntserios a răspuns (pentru untu):

Camere de supraveghere? Ne filmeaza pe toti cand ne logam pe fb?

| untu a răspuns (pentru suntserios):

La sala de internet este posibil, dar la logare in fb se detecteaza locatia IP-ul calculatorului si adresa!

| WoKy explică (pentru untu):

Practic nu e nimic periculos deoarece pur si simplu respectiva era intr-atat de desteapta incat sa puna parola la fb aceeasi cu emailul. Nu am facut mare lucru, ci doar i-am intrat pe profil.

| untu a răspuns (pentru WoKy):

Dar e pacat sa violezi intimidatea persoaneli si incalci proprietatea privata! este posibil ca o sa te trezesti cu politia la usa!

| DryIce a răspuns:

Da evident. Te-ai logat la facebook cu un ip nu? ip inseamna locatie. Evident. Sa nu se vada locatia trebuia si tu sa intri cu tor browser macar erai pe circuit vpn si la locatie apareai in sua sau Germania sau undeva. Daca ai intrat cu browser obisnuit se vede locatia exacta. happy

| justadream94 a răspuns:

Nu,nu se poate afla locatia, facebook-ul nu ofera utilizatorilor o astfel de setare sau aplicatie.
Doar daca persoana respectiva e vreun hacker incredibil ai putea avea probleme.

| Chermaci_Marian_2000 a răspuns:

Nu, eu stiu ca nu apare si locatia de unde trimiti mesajele mi s a mai intamplat si mie chestia asta demult...