| tonyc7 a întrebat:

Buna, TPU. Azi am fost in parcul IOR sa ma plimb cu rolele si intr-un moment de pauza, in timp ce stateam pe o banca, am intrat in vorba cu o tipa frumoasa care statea pe o alta banca de vizavi, alaturi de-o prietena de-a ei. Cu toate ca imi placea de ea, nu i-am facut niciun fel de avansuri, am discutat mai mult chestii cotidiene si am dezbatut subiectul ce meserie e mai bine sa ai in viata.
Am discutat vreo ora, tipa fiind foarte interesata de discutie. Prietena ei insa era mai tacuta, mai mult asculta, dar nu asta conta, important era ca discutam exact cu cine doream. La un moment dat, am primit un telefon si a trebuit sa plec, insa nu inainte de a o intreba pe tipa de care imi placea cum ii spune pe Facebook iar raspunsul ei m-a bucurat, spunandu-mi cu exactitate pe ce nume o pot gasi.
Credeti ca daca a acceptat sa imi dea Facebookul ei, e posibil ca si ei sa ii placa de mine? Cu toate ca deocamadata sunt inca un strain pentru ea, nici macar nu am apucat sa-i zic cum ma cheama, doar cu ce ma ocup si in ce zona a a capitalei stau... Care credeti ca ar fi sansele, in procente asa, ca si ei sa ii placa (sau poate chiar sa se fi indragostit) de mine? happy

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Nu stiu la ce mai intrebi laughing nu vrei sa venim noi sa iti aratam laughing normal ca odata cea stat aia cu tine o ora la povesti, ba tia mai dat si adresa de Facebook, tu mai intrebi daca te place laughing
Bine probabil te place asa fizic, stai nitel sa vada cu cine are dea face, ca daca pui intrebari de genul asta si ei, o sa se lamureasca rapid laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeia trebuie tratată frumos.
Tu doar s-o privești, să fii respectuos.
Orice ți-ar răspunde, tu nu te supăra.
Tu faci primul pas, dar decide ea.

| tonyc7 explică (pentru anonim_4396):

Mersi pentru precizare, dar asta nu e un raspuns la intrebarea mea.