| cxxyy a întrebat:

Azi mi-a zis bunica mea ca vin nasii mei si inainte sa vina am zis sa imi scot cainele sa ma joc cu el, oricum aveam eu grija de el sa nu sara pe ei. Dar cand m-a vazut bunica-mea a inceput sa tipe ca de ce il scot, mi-a facut mai multi nervi. Eu voiam sa ii astept in curte sa ma joc cu cainele meu dar din cauza ei nu am putut. Si evident ca am plecat la mine in camera sa ma lase in pace ca eu nu suport asemenea persoane care cred ca daca tipa se rezolva ceva. Tot mai bine imi e sa stau singura in linistea mea. Imi este si rusine poate ne auzise vecinii. Ce pot face daca toti cred ca pot sa faca ce vor cu mine, pana la urma am un suflet?

3 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Bună! Te lupți împotriva lor, ce sa faci laughing? Te-ai dat bătută prea ușor.

| Michaeel a răspuns:

E bătrână și dansa, cel mai probabil a trecut și dansa prin multe. Asta sunt oamenii bătrâni, nu le convine nimic iar tu pentru ca e bunica ta ar trebui sa o respecți și sa ii faci pe plac. Poți sa ii spui ca te deranjează ca tipa la tine și poate va înceta.

| ValentinGabi a răspuns:

Mai suporto câțiva ani până o să te duci pe drumul tău, până atunci o lași să zică si faci ca tine fără să o deranjezi