Deocamdata abia acum incepe explozia de cazuri cu infectati
De ieri pana azi 263 de cazuri noi
Si urmeaza grosul, in urmtaorle 2-3 saptamani
Cel mai probabil, starea de urgenta si carantina se va mai extinde cel putin inca 30 de zile.
Scoala nu are nici o importanta la ora actuala, se va recupera in vara, daca se incheie pana atunci carantina, daca nu, se mana anul scolar.
Eu nu ma plictisesc deloc, muncesc online zilnic, cate 4-5 ore, apoi fac gradinarit, gatit, curatenie, gym in casa (ca am aparatura), spalat, calcat, uitat la Tv, stat pe net samd.
As zice ca in 3 luni se termina tot balamucu. Cu toate astea, atunci cand se va ridica carantina si activitaile publice se vor relua, exista riscul ca un alt focar sa reapara deoarece sunt foarte multi indivizi asimptomatici si la momentul actual lumea nu poate produce teste pentru absoluti toti oamenii pentru a preveni o alta sursa de infectie.
Cred ca incepand de acum o sa fie o bucla nesfarsita.
Nu se vor ridica interdicțiile foarte curând si si daca se va întâmpla asta o sa reapară ceva iar si iar.Mai greu a fost sa descoperim ca exista astfel de boli si virusi ca mai departe facem noi cumva sa mai aducem unul.
A zis cineva ca va apărea un virus brusc, ce se va răspândi si va omora oameni și ca va dispărea la fel de brusc.Nu as vrea sa mai moara oameni, dar sa dispară brusc ar fi splendid.