Eu zic ca ar trebui sa faci ceva atata timp cat e posibil eu am incercat pana si imposibilul si mi-a reusit aicea i vb de ambitie cat despre obsesie nu stiu nici eu nu inteleg bine chestiile astea dar cand gasesti o pers mai buuna k cealalalta nu mai ai niciun interes pentru trecut./...
Si daca nu gasesti? ce este de facut?
Aaa.da? de ce nu scriu corect gramatical? doar pentru ca nu incep propozitia cu litera mare ca tine? chestia asta nu este in regulament, asa ca nu mai cauta rau acolo unde nu este!
Spui ca a devenit obsesie pentru ca te gandesti mereu la acea persoana chiar daca nu ai avut un contact cu ea tu iti imaginezi contactu' ala adica nu stiu cum sa explic sa fiu inteleasa adica visezi cu ochii deschisi la ea tu poti sa nu vorbesti cu acea persoana deloc nici la telefon nici fata in fata nici pe mess etc. daca continuui sa te gandesti nu ai sa uiti niciodata, tu inca visezi la acea zi in care o sa vorbesti cu acea persoana? de aceea nu poti uita... si se mai si intreaba " nu pot uita persoana aia ce sa fac? " pai nu ai cum sa uiti o persoana daca te gandesti la ea. cand o sa incetezi sa nu mai visezi la ea atunci o sa si o uiti. pana atunci nu poti rezolva nimic. de ce nu incerci sa comnici cu ea? sau el...
Cipi1212 întreabă: