E recomendabil sa lasi mobilul vreo 4 sau 5 ore si apoi il descarci de tot pana se stinge. Repeti treaba de cateva ori si gata.
Cand il incarci prima oara trebuie sa il lasi pana se incarca, telefonul trebuie sa fie descarcat de tot ca sa poti sa-l incarci.Asa trebuie sa faci cam o data pe luna.
Trebuie sa-l lasi 14 ore sa se incarce de 2 sau 3 ori dar sa fi sigur fa de 3 ori dar trebuie sa fie inchis nu deschis, am facut prostia(cu unu dintre telefoane) si nu mi-a mers prea bine am ajuns acum (dupa 2 ani) sa-l incarc seara si dupamata(a doua zi) sa se descarce. si dupa prima folosire si a doua folosire trebuie sa astepti sa se descarce complet sa se stinga si il bagi la incarcat iar 14 ore si fara sa-l aprinzi, am avut pana acum 7 telefoane cu asta si stiu ce trebuie sa fac.
Buna,
Depinde, daca e baterie Li-ion, nu mai trebuie formatata bateria, daca iti iei un telefon Li-Pol (in general la Sony Ericsson) producatorul recomanda sa ii faci o formatare cel putin, dar totusi, cel mai bine e sa consulti manualul de utilizare, pentru ca si eu cand mi-am luat telefonul, cei de la magazin mi-au spus ca nu mai trebuie sa ii fac formatare, insa in manual scria ca pentru o durata de viata mai mare a bateriei e recomandat sa ii faci doua formatari (incarcat inchis 8 ore) si era baterie tot Li-Ion. Sper sa iti fie de folos.
Trebuie sa iti formezi bateria ca sa te tina mult...trebuie sa o bagi la incarcat pana este full fara intrerupere apoi o lasi pana se descarca de tot pana cand nu mai poti sa apr tell...si faci asta de 3x asta pentru ati forma bateria s ate tina mult.
IBeliveInYou întreabă:
TotEuMa întreabă:
Shelovesya întreabă: