| theLITTLEsunShine a întrebat:

Care e cel mai inspaimantator lucru care ti s-a intamplat?
Ce te sperie?

Cele mai inspaimantatoare primesc Fundita!
Pooopppp Dulce in Botik

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Pare absurd dar...
M-am dus in camara sa imi iau un borcan de zacusca
Si erau carnati acolo, si m-am speriat, si am fugit in casa x_x

2 răspunsuri:
| theLITTLEsunShine explică:

Cred ca a fost groaznic pentru tine.

Acum ca sa nu te mai speri vei primi o fundita!

! Atentie!
Chiar daca am dat deja funda asta nu inseamna ca nu vreau sa va ascult povestile care te-au speriat!

| Bibbi_3209 a răspuns:

==>Pai:-s.Intr`o seara eram eu si alte doua fete.Ne uitam al un film de groaza.Eram in camera mea si era intuneric numai televizorul lumina camera.Cand apareau diferite fete de groaza noi tipam.[Logicrolling eyes]Dupa ce s-a terminat ne-am bafat fiecare in "patul"ei si am adormit.Cand era miexul nopti, parca.In geamul meu s-a auzit un batut. A fost asa de tare incat ne-am trezit toate trei.Am inceput sa ne temem.Bataile erau mai tari si noi tremuram.Eu si o fata ne-am ridicat si am prornit spre geam[parca fac o poveste de groaza]Si dam noi doua draperiile si nu se vedea nimic. Apoi auzim niste talangi.Am dat din nou draperia la o parte si nimic. A treia oara s-a auzit, un fel de pasi in zapada.Eu si celelalte fete am plecat afara si tremuram de mama facolui.Cand am ajuns in fata geamului acolo se afla o sperietoare de ciori[A vecinului meu]si am tipat cat de tare am putut si am inceput sa fugim.Eu am ramas in urma si am auzit niste rasete.Era vecinul meu si cu unu din clasa mea.Radeau de mama focului.Noi fetele[3 eram]am inceput s aii batem.Si nu nea mai facut deloc farse