Cel mai frumos lucru ar trebui sa fie cand ne nastem ca primim viata si cel mai urat cand murim, o alternanta care totdeauna a fost dureroasa si echivalenta cu fericirea vs tristetea.
Ca sa raspund exact la ceea ce ai intrebat nu imi vine acum niciun moment super extraordinar dar sunt sigur ca au fost si sunt in continuare destule, cum zice si colegul de mai sus, sunt prea multe si nu doar unul.
Nu ma pot decide, dar avand in vedere ca e ceva actual pot zice ca cel mai frumos lucru e ca mi-au revenit gustul si mirosul dupa ce am stat aproape 1 luna fara ele, am zis ca raman pe viata asa, inseamna enorm fara simturile astea 2, e cumplit
Frumos înseamnă plăcut, valoros, important? Am primit un premiu 1 la un concurs literar, fără pile.
Habar nu am, nu m-am testat, nu cred totusi ca am avut, am fost gripat mai nasol pe la jumatea lunii trecute, dar tot ce e posibil sa fi avut si Covidelu'
Nu am strict un lucru, ca cel mai frumos.
Dar daca ar fi sa intru in jocul intrebarii si sa las filosofiile deoparte... presupun ca iubirea
Si... un moment in care am simtit efectiv viata in jurul meu, am vazut un copac ca fiind viata. Dar a trecut acel moment.
Cel mai frumos lucru pe care îl am in viața asta sunt bunicii mei, mi-a dăruit Dumnezeu niște bunici care sunt ca mama și tata. Dacă as primi siguranța ca ar trai veșnic mi as da viața ca ei sa trăiască veșnic. Nu am cuvinte sa descriu dragostea mea pentru ei. Consider ca a fost un dar ca părinții mei sa plece in străinătate, iar eu sa rămân cu ei. Sunt totul meu atunci când am nevoie de tot.
Am fost cu un grup de colegi în tabăra de la Năvodari, iunie 1989.
Cand m-am indragostit si eram iubita la rindul meu, mai frumos lucru nu mi-am dorit si nu-mi doresc.
Am mai multe, dar cel mai fain era când crush-ul meu m-a placut înapoi si m-am îndrăgostit nebunește.
Gen toți hormonii mei au luat o razna pentru vreo 3 luni si eram atâta de fericita ca nu mâncasem mai nimic zilele alea.
Lol, asa ceva nu cred ca o sa mai experimentez niciodată.
bytzy09 întreabă:
Hadley întreabă:
chiftelutacrocanta întreabă: