Buna
pfff.cel mai urat lucru..se intampla momentan.
trebuie sa imi mint mama, ea fiind plecata la o nepoata, fratele meu a ramas singur, este destul de mare dar este si bolnav, dupa ce a plecat mama, fratele a intampinat iar probleme de sanatate si l-am internat, acum el este in spital, si suntem nevoiti sa o mintim pentru a o proteja nu am mintit asa de mult mai ales pe MAMA ma simt vinovata si mi se pare cel mai urat lucru pe care il fac, dar o fac sa o protejez, mai ales ca a avut si ea probleme de sanatate.
O primavara frumoasa sa ai
Nu ma asteptam la raspunsuri atat de triste... sper ca fratele tau sa isi revina cat mai repede.
Este bine, dar faptul ca trebuie sa o mint de fiecare data cand ma suna, e ceva peste puterea mea si ma depaseste, dar am zis, o fac pentru a scuti-o pe mama de un eventual soc, stiu cum reactioneaza in astfel de situatii.e greu sa fii mama e spre bine si iti multumesc!
Imi pare foarte rau pentru tine.
Asta e..stiu ca e rau ce fac si ca o mint, dar daca ar fi fost ceva mai rau cu fratele meu, as fi sunat-o si as fi chemat-o, dar am asteptat diagnosticul medicului si asa am hotarat ca toti din familie sa o mintim.
O primavara frumoasa sa ai
Ca sunt barfita de cea care mi-a fost cea mai buna pretena.Si ca am luat 6 la franceza.De obicei luam 9 sau 10.
Salut! Cel mai rau lucru care mi s-a intamplat a fost sa cad intr-un canal in timp ce savuram o inghetata.Acest eveniment mi-a marcat viata.
Cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat şi nu îl voi uita toată viaţa a fost moartea bunicii mele din partea tatei în urmă cu trei ani, ţineam foarte mult la ea.
Cred ca cel mai rau lucru care mi s a intamplat in viata mea a fost sa fiu injunghiata pe la spate (la figurat) de cea pe care o credeam cea mai buna prietena. La tine care a fost cel mai rau lucru?
Am avut parte de multe lucruri rele, dar nu le-am dat importanta insa nu mi s-a intamplat ceva atat de rau incat sa ma marcheze si sper nici sa nu se intample.
Hmm sa fiu sincer... Sami moara ambi parinti si fratele mai mare cam atat
Salut
AdolfHitler1889 întreabă: