Diavola, Capriciosa. Mai sunt tot feluri de pizze specifice fiecărui local. Eh mă uit la ingrediente mereu când mă gândesc ce să iau, nu la nume și iau decizia pe moment. Însă de obicei pe astea le prefer dar nu mereu. Nu prea mănânc des pizza de calitate, mănânc mai des pizza din alea mici luate de la Kaufland.
Ce ti se pare ca am zis eu? Am zis ca nu-s sanatoase, doar bune la gust, atat.
Eu prefer cea făcută de mine.Se face în maxim 50 minute cu tot cu copt. Se știe că cel mai bun lucru făcut e ăla ce și-l face omu cu mâna lui .
Calzone, Prosciuto,, Margherita!
Am mancat si pizza americana, Florida, m-am saturat dintr-o pizza de genul toata ziua.
Nu mananc asa des, o data la vreo 2 luni sa zic asa, sau cand am ocazia, nu ma omor sa o consum zi de zi, asta-i ideea.
Nu sunt consumator de pizza. Dar am mancat o pizza cu smantana facuta in alta tara... Pfff! Statea mâța-n coada!
Quattro stagioni este preferata mea. Mananc pizza (nu neaparat asta) odata la 1-2-3 luni.
Margherita, Prosciutto, Diavola
Depine, uneori și de 2 ori pe săpt / odată la două săpt, dar în general odată pe săptămâna. *tot nu mă îngraș, fm viață*
Diavola sau noi avem una care iti mananca ficatii si se cheama Kamikaze.In general tot ce e iute.Si o mananc cam de fiecare data cand merg la pizza. Poate o data la 2 luni sau la 3 luni.
Margherita și Patatosa. Mănânc destul de rar, prefer mai mult alte chestii nesănătoase
Diavola Capriciosa. Mai sunt tot feluri de pizze specifice fiecărui local. Eh mă uit la ingrediente mereu când mă gândesc ce să iau, nu la nume și iau decizia pe moment. Însă de obicei pe astea le prefer dar nu mereu. Nu prea mănânc des pizza de calitate, mănânc mai des pizza din alea mici luate de la Kaufland.
Meli2314 întreabă: