Asta e natura animalica umana care o respingem cu toti din pacate, asa e omul de fapt ca purtam masti si vrem sa parem diferiti e o mare ipocrizie umana, nu trebuie sa-si fie scarba pur simplu sa accepti ca asta e si sa selectezi oamenii din jurul tau, ca daca ai asteptari mereu vei fi dezamagita
Oricum e mai bine sa nu ne incurcam cu lumea pentru ca increderea provoaca scarba, keep the distance all time
Ai scos in evidenta doar partile negative. Exista si lucruri frumoase, dar care, insa, din pacate, sunt neglijate sau, mai rau, nici macar pomenite. Hai sa trecem la subiect acum. Ai intr-o oarecare masura dreptate, insa crede-ma, si cei diferiti se considera superiori fata de oamenii de rand. Am intalnit nenumarate asemenea cazuri. Stand langa Vama, in Mangalia mai exact, am parte in fiecare vara si nu numai de rockeri, punkisti sau cum se mai numesc. Nu am nimic cu ei, insa nu de putine ori i-am vazut uitandu-se stramb la cate un tigan (care nu umbla dupa furat si care nu le-a facut nimic) sau ironizand batrani sau persoane care nu le adopta stilul. E adevarat, exista si multi dintre ei care isi vad de treaba, insa nu stiu daca echilibreaza balanta. Nu mai zic de comportamentul primitiv pe care-l au in statiunea pe care au pus monopol, adica Vama. Nu mai zic si de murdaria si nelegiuirile care exista acolo din cauza lor. Animalele nu au ce cauta pe strada. Asta este o greseala a autoritatilor. O parte dintre ele ar trebui luate de catre iubitorii de animale, daca chiar le iubesc, iar cealalta dusa la adaposturi. Animalele sunt maltratate de unii, insa sunt aparate de tot mai multi in ultimul timp. Nicio problema atata timp cat nu dau in absurd condamnand taierea gainilor la tara sau taierea porcului in Ajun. E foarte mult de aprofundat aici, e alta poveste, deci nu mai intru in detalii. Un emo nu am intalnit niciodata, insa daca as face-o, probabil as fi putin reticent fata de el, avand in vedere stilul pe care-l adopta (aparentele conteaza intr-o oarecare masura, iar cum se afiseaza ei nu este ceva chiar frumos), insa daca are nevoie de ajutor, de o indrumare, de o vorba sau de altceva, ii stau la dispozitie, il ajut cu mare placere si, evident, il consider egal mie. Cei care au teribilul ghinion de a suferi de o boala psihica ar trebui, daca e severa, sa stea intr-o clinica, iar daca nu e, sa-si ia medicamentele la timp. In Mangalia e o persoana cu asemenea probleme care se leaga de oricine prin oras. O poti privi la fel? O ocolesti si nu o bagi in seama. Daca iti e scarba de oameni, inseamna ca ai motivele tale intemeiate si nu este nimeni in masura sa te contrazica. Alte puncte de vedere iti pot fi oferite, insa parerea nu este nimeni avizat sa ti-o schimbe. Societatea are partile ei rele, insa daca privim doar asta, riscam sa nu mai vedem si bucuriile vietii. Iti recomand sa urmaresti pe Youtube seria: Restoring faith in humanity (parca asa se numea). M-as bucura daca te-ai uita si ai reveni cu o parere.
E incredibil ce-i face imputitul asta clubului pe care il iubesc, primele 4 locuri sunt ocupate, Arsenal de la 5 in jos. Cu toate ca imi calc pe orgoliu,dar este doar purul adevar. Sa fim seriosi, mortaciunea absolutista nu-i bate pe Klopp, Pep, Mouriel, dar nici pe Conte!
Mie mi se pare ca valoare, ca antrenor, peste toti cei enumerati de tine, numai ca ceva nu se potriveste la Arsenal. Ca o fi mentalitatea care lasa de dorit, ca o fi vreun complex, ca n-or fi jucatori intr-atat de buni, ca o fi vremea ca Wenger sa plece, nu stiu. Wenger e, dupa mine, un antrenor foarte bun. Poate ar trebui sa mearga in alta parte sa-si faca treaba
Asta e de cand lumea. Eu personal n-am nimic cu stilul emo, dar nu tolerez prostia, iar emoistii dau dovada de mare prostie, luand lama si facandu-se franjuri pe maini, asta nu denota prostie? Oamenii bolnavi sunt batjocoriti de statul roman, nu ii ajuta nimeni, trebuie rudele sa se descurce cu ei, imi pare rau de ei. Mi-e scarba si nu simt nicio mila fata de aia care batjocoresc animalele si le tortureaza si nu le dau de mancare, am vazut un video cu o femeie-monstru care batea un caine, iar saracul tipa de durere, nu am putut sa ma uit la tot video-ul, m-am enervat, sper ca aia sa arda in puscarie, daca se vor lua masuri pe baza filmuletului.Cat despre cocalari si pitipoance, astea exista de cand hau, moda lor inca nu apune.
Asta este crudul adevar.
Oameni au uitat de omenie!
Oameni se "mananca" intre ei...
Mereu cei diferiti au fost si vor fi marginalizati. Pentru ca avem instincul sa ne inconjuram cu persoane familiare, care ne seamana. Si asta e instinct, nu dorinta.
Mie chiar mi se pare ca sunt mai putini cocalari si pitipoance ca acum cativa ani. Sau poate mi se trage de la faptul ca nu ma mai uit de loc la TV. Va recomand si voua. Pentru ca doar aia promoveaza astfel de persoane.
Animalele de pe strada, cel putin in oras la mine nu mai prea sunt... Si care sunt sunt foarte ingrijite de locatari.
Emo nu am mai vazut... Dar iar, probabil de la TV, si toti prietenii de pe facebookul meu sunt oameni in toata regula. Asa ca nu am mai auzit nimic de Emo pana acum, la intrebarea ta.
Prin definitie, nebun inseamna sa suferi de o boala mintala. Deci nu e nimic gresit in a numi un om cu o boala mintala nebun. Si daca e ceva sever, cred ca si tie iti convina mai mult ca nu sunt pe strada oameni care se plimba cu securi in maini si striga "Va omor pe toti!" Oamenii ca astia reprezinta un pericol pentru societate si e normal sa fie "respinsi" si inchisi in centre speciale. Asta pana se gaseste un leac pentru boala lor... Dar momentan majoritatea bolilor mintale nu au leac.
Sa stii ca societatea chiar a evoluat mult in ultimii ani, a fost mult mai rau inainte.
99.99% dintre persoane se considera diferite de restul (turmei). De fapt toti suntem la fel, toti avem parti rele si parti bune, depinde doar de noi care parte o aratam mai mult si ce parti alegem sa vedem mai mult si sa punem accent pe ele. Nimic si nimeni nu e perfect, si nu o sa fie vreodata.
Cei diferiti de cele mai multe ori sunt panarame de 15 ani care joaca rolul asta pentru a se da foarte rebeli si inteligenti.
Emo sunt in 90% cazuri idioti care se prefac pentru a atrage atentia.
Aia cu boli psihice, logic ca sunt respinsi, daca le au si sunt o problema pentru societate sau se comporta anormal.Ce vrei tu sa discuti cu un bolnav psihic, indiferent de boala?
Daca nu mai poti tolera prezenta oamenilor, ai solutia finala sau te izolezi intr-o padure.
Nici eu nu ii suport pentru cocalarism si ideea lor infecta de a incerca a face niste lucruri peste posibilitatile lor.
Iar daca incerci sa iti spui punctul de vedere iti sar in cap pitipoancele si cocalarii si spun ca esti hater. Daca suferi de depresie esti considerat nebun, daca ai anxietate esti fraier *cica*. Ei bine, prefer sa fiu antisociabila decat sa am gandirea asta infecta de turma.
Da sincwer azi am iesit cu niste [prieteni si a venit un tzigan boscheater dsi i-a dat lu un o palma, ce lume... mda ma rog,
Sunt o persoana directă.
Nu am evidențiat părțile negative, doar le-am spus.Asta este părerea mea, dar mna... oamenii sunt răi si nu înțeleg.
De ar fi toți buni.