| AlexAL275 a întrebat:

Ce este cu acest trend în care toată lumea își cumpără iphone? Să dai atîția bani pe un telefon, nu-mi vine să cred. Aveți părinții bancheri sau milioanari?

5 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Telefonul nu reprezinta adevarata valoare a unui om. Sufletul conteaza mai mult ca ceva material.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei sunt copii rasfatati cu parinti bogati. Daca ar avea un job unde sa puna osul la lucru nu cred ca ar mai da peste 2000 sau chiar 4000 lei pe un telefon care poate crapa de la prima scapare pe jos. Fiecare face ce vrea cu banii dar sa dai atatia bani MUNCITI pe un telefon este prostie. Vrem sa parem avuti si dam banii pe toate porcariile care nu ne folosesc, un telefon de pana in 1000 lei este perfect pentru a telefona si a te mai juca un joc. Dupa vreo doi ani tot te plictisesti si de cel de 4000 lei si iei altul tot la acelasi pret, risipa de bani.

| AlexAL275 explică (pentru anonim_4396):

Problema este că încep și eu să fac ca ei, să-mi doresc.

| xeum a răspuns:

Cand vei avea cap vei intelege ce rol vital joaca telefonul in viata unui om, asta daca il utilizezi cu cap si-l folosesti la adevarata valoare

| AlexAL275 explică (pentru xeum):

Ce amuzant. Telefonul pe o parte te ajută și pe cealaltă te distruge. Așa că să nu-mi zici tu mie,, când vei avea cap vei înțelege". Da, e bun pentru urgențe, pentru a căuta informații și a păstra amintiri. Dar oricât de mult l-ai folosi pentru lucruri bune, nu poți scăpa de cele rele. Creează dependență orice ai face, te face să te bazezi prea mult pe el. Trebuie să fii stăpân pe tine pentru a nu cădea în această dependență. Așa că domnule intelectual îmi pare rău pentru că v-am irosit timpul!