Nici mie nu prea mi-a plăcut ziua asta dar nu-i nimic vine următoarea zi, nu? Și scăpăm noi de amarul din suflet!
A fost obositoare, am avut mai multe drumuri de facut, m-am trezit prea dimineata - nu am dormit suficient, lucrurile nu au iesit chiar cum voiam eu deci "not great not terrible" A ta cum a fost?
Bine uite acasă mănâncă nageți cu sos iute și după ce termin de mănâncat ma duc să-mi iau suc fanta cu struguri și dulciuri da mam moloșit și parcă mi-a luat fața foc ) am fălcile roși și calde și ma ia somnul rău dacă beau fanta cu struguri sigur nu mă mai ia somnul dar mam moloșit
Am înțeles, foarte bine dacă ți-ai încheiat ziua cu nageți cu sos iute lol!
Neața : ) da m-am dus la magazin mi-am loat suc fanta cu struguri da nu am mai putut sta mult ma loat somnul și m-am culcat eram puțin obosit ieri a fost de muncă puțin mai mult și m-am trezit plin de energie și mia mai rămas suc fanta cu struguri nu am putut să-l beau pe tot.
Cu, clătitele chiar nu te contrazic...
Am vrut sa merg sa îmi cumpăr ca un magnat ceva de la kfc și am dat failez, cuz' era prea frig, asa ca pana la urma am luat o shaorma. Pentru prima data în istorie dau înapoi când e sa o tai către acest restaurant, frigul a scris în playlist-ul vieții mele istorie! Asa gafa monumentala rar mi sa întâmplat.
Maine cred ca o sa îmi cumpăr un parfum.