anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce faceti? Ma cam plictisesc si dau fundita la primul raspuns lung! Fundizzza!

Răspuns Câştigător
| Reiko a răspuns:

Te plictisesti? E vara nu sta degeaba! Iesi cu prietenii sa te plimbi prin oras, in parc, la un suc sau poti doar sa-i suni, mergi la cinema daca ai in orasul tau sau cauta pe internet filme noi. Citeste o carte, gaseste activitati de facut caci sunt multe. Mergi cu familia undeva sau planifica impreuna cu familia sau prietenii o excursie. Mergi la piscina, innotul este tot timpul apreciat. E vara e frumos afara mai iesi din casa happy Daca nu vrei poti doar sa te duci pana la magazin sa-ti iei o cutie cu inghetata si sa o mananci in fata TV-ului laughing. Gasesti tu ce sa faci happy

3 răspunsuri:
| W3R4 a răspuns:

Raspuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuns!
...e un raspuns lung, imi dai fundita? laughing
(glumesc)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am spus primul raspun lung!

| pufuletedecaramea a răspuns:

Stau pe TPU. acum sa vad fundita

Întrebări similare