Pai poate ca prietena amicului tau e intr-un fel geloasa pe tine ca te intelegi asa de bine cu el, si ea il vrea doar pentru ea
si poate ca a vazut ca amicului tau ii place stilul tau si de aia te copiaza
sper ca te-am ajutat:*
Foarte simplu: deschizi o fereastra de-a ei in car se vorbeste, o stergi din lista si ii dai ignore
Am inteles. tu esti mai mare ca ea cu 2 ani. tu ai 14 ani si ea 13
pur si simplu ii spui ca nu ai nici o legatura cu F si ca e libera sa faca ce vrea! Tu esti doar o simpla prietena cu el.
Pai cel mai probabil il place pe amicul tau
Vazand ca el te simpatizeaza incearca sa te imite ca sa i atraga lui atentia
Nu-ti face griji!
Vorbeste cu ea deschis si dai cumva de inteles ca amicul tau o place
Si cred ca va inceta cu imitatul
Funda?
Eu cred ca acea fata e geloasa poate a vazut ca tu te intelegi bine cu el si e geloasa... nu stiu. am sa te bag in lista da-mi accept. am un id cu soryna_...
Hmm. ce sa zic "xerox".poate ea vrea sa aiba. ce ai tu.saau poate ca vede ca ala te simpatizeaza pe tine mai mult :]].si aia incearca sa fie ca tine . parerea mea . aloha! :-)
Hmm buna intai nu stiu ma sokat trebuie asta ori ii plk de tine ori felu tau ori are ceva cu capu adica se crede u se baga cu tine in seama poate sati ia mai multe obiceiuri nu stiu ce sa zic daca e mai usoara(curva) se da la tine sa va strice prietenia dintre tine si prietenul tau nu stiu ce sa zic ciudata trebuie asta
Pai dai ignore sau stai pe invizibil si nu o sa te observe nu-i spune prietenului tau dar poate ca ea isi va da seama ca esti pe invizibil si iar o sa inceapa dar ea poate sa isi dea seama ca i-ai dat ignore is o sa-i spuna prietenului tau dar poyi sa nu o bagi in seama deloc si vorbim pe mess pup pup pup