| Aysa19 a întrebat:

Ce parere aveti despre acest mic "text". Va rog dati-va cele mai sincere pareri.Multumesc anticipat!

De ce uneori nu te simti inteleasa de nimeni? De ce ma simt atat de parasita singura... oare de ce? Uneori vreau sa cred ca totul e o inchipuire ca de fapt am alaturi cele mai dragi fiinte din lume, dar se pare ca am trezesc si de fapt sunt singura, nepasandu-i la nimeni de mine de tot ce simt! Credeam ca mi-am intalnit dragostea, ca in final ma intelege cineva, dar gresit si acum, sau poate chiar e perechea visurilor? sau nu, ci doar in imaginatia mea acea "dragoste" puternica invingand totul si trecand impreuna peste tot exista.Totusi fara acea "amagire" mas simtii total singura, chiar daca ma minte sau nu, in el am o speranta adevarata sau falsa am un motiv sa traiesc si sa ma simt vie. Oare fac gresit ca ma amagesc ca nu dau "ochii" cu realitatea ci doar fug cat de departe de ea? Nu stiu, chiar nu stiu ce poate mai exista in lumea aceasta atat de dur ca singuratatea! Sufletul meu e gol, plin de sperante si iluzii incolore fara nici o culoare pale. Dimineata razele trec pe langa mine, iar cerul varsa lacrimi din cauza privirii mele singuratice! Asa a fost sa fie, caci detinului nu i te poti impotrivii, iar viata asa este, mergi sau nu mai departe depinde de cat eti de puternic si de motivele care te tin in plutire...sau motivele care te fac sa iti doresti sa dispari total pentru a numai face fata acestei vieti fara sens si fara culoare.Alege,iti ramane doar sa alegi!

Răspuns Câştigător
| marrr a răspuns:

Ah, credeam ca iti povestesti viata. Sau asa este? Sincer, asa ma simt si eu. Imi place sa ma adancesc in visuri, pentru ca realitatea e prea dura.

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Personal din ceea ce ai scris se vede gândirea ta practic. Textul nu îmi place, părere sinceră, pentru că nu consider că are sens să te amăgeşti cu speranţe şi lucruri de tipul asta, trebuia să fi real, să te gândeşti la realitate. Dacă trăieşti în lumea viselor când te vei trezi vei avea parte de un şoc. Legat de modul de scriere, ai o gândire cam întortocheată. Scrie propoziţii mai scurte şi mai concise. E doar o părere. Baftă!

| Aysa19 explică:

Neee nu e ceaa ce agandesc eeuhappy eu sunt ff vesela asta as vrea so dau la o rubrica intr-o revista deoarece mi-a fost cerutahappy.

| Aysa19 explică:

Nu viata e pentru o rubrica.Bine eu cred ac in multe momente omul se simte asahappy

| Kazi a răspuns:

Eu cred ca e un text foarte urat deoarece vorbeste despre singuratate, moarte, etc si sper ca nu iti apartine, gandeste pozitiv, si du-te la un psiholog si vorbeste cu el poate te ajuta cumva, fa-ti multi prieteni si...pacehappy