| smile a întrebat:

Buna Tpu!Ce parere aveti despre asta http://ganduridecopila.blogspot.com/ ?Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| AlexiaClaudia a răspuns:

Putin cam trist,si eu sunt timida si incerc sa fiu de folos tuturor, uneori simt ca nu fac nimic bine, ce i drept is mai pesimista si multi oameni vor sa ma schimbe.Chiar daca stiu ca nu prea e bine sa fiu asa mi e greu sa fiu alta dar am vise si pentru a le putea indeplini trebuie sa fac acea shimbare.Blogul mi s a parut interesant iar ultima parte mi s a parut razbunatoare intr un fel,eu cred c ar trebui sa faci astfel incat tu sa fii fericita dar si persoanele pe care le iubesti,oricum tot ce am citit mi s a parut putin confuz dar trist,multe persoane sunt neintelese si tin prea mult la ce cred altii. Daca imi amintesc bine si doamna noastra profesoara ne a spus odata ca Mihai Eminescu era un geniu mai ciudat pentru oamenii din timpurile sale care l credeau nebun parca, revenim, blogul mi s a parut o descarcare emotionala care ascunde in spatele sau o persoana ambitioasa care crede ca e nedreptatita sau ceva de genul.Parerea mea, eu s mai ciudata uneori s.a.