| misterioaѕa a întrebat:

Buna TPU.
Ce parere aveti despre copii astia care isi fac temele aici?
In regulament scrie clar ca este interzis asta!
Pe langa faptul ca nu respecta regulamentul comenteaza daca le spui ceva!
http://i.imgur.com/QW7vH.jpg

Răspuns Câştigător
| nana21 a răspuns:

Eu n-am nici o treaba ca sh pe mine ma ajutati mult voi cu temelehee hee

| misterioaѕa explică (pentru nana21):

Da Nana21, dar tu ai pus doar o tema!
Eu vorbesc de cei care isi fac tot timpul temele aici...si despre cei care pun cerinte pe TPU!
Nu sunt impotriva la o tema, doua sau trei fiindca e un site in care trebuie sa ne ajutam, sunt impotriva celor care deschid caietele si copie temele aici.

17 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ce părere să am? Că sunt leneși, inconștienți și încăpățânati - cu toate că temele sunt strict interzise pe TPU, ei le postează. Nu știu ce au de gând să facă la Bac.
Și când mă gândesc că acești copii vor fi viitorii medici, profesori, judecători, președinți... Trist!

Până una-alta folosesc din plin funcția "Raportează", că dacă nu era ea...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Link-ul pus de tine la dispoziție este unul, totuși, diplomatic.
Sunt mulți alții care spune că este urgent și vital pentru ei rezolvarea exercițiului "x" sau compunerea "y"!
Avem opțiunea "Raportează", deci să facem și noi "abuz" de ea așa cum face ei cu politica site-ului pe care o calcă, efectiv, în picioare!
Pa, pa.

| blueangel99 a răspuns:

Sunt doar nişte copii care nu sunt atenţi în clasă şi fac temele aici.
Asta e! Cel mai bine e să nu îi bagi în seamă. Îi raportezi pe vreo trei şi mergi la userii care au nevoie de ajutor de-adevăratelea.
Pa, pa!

| negru30 a răspuns:

Sunt copii - temele va deranjeaza dar prostiile in care se intreaba despre sex la 12 ani se pare ca nu - lasati copii in pace - nu fac rau nimanui - nu vrei sa raspunzi nu raspunzi - mai bine ati raporta tampeniile adevarate nu copii care doresc sa afle ceva despre scoala

| misterioaѕa explică (pentru negru30):

Da sunt teme, asta stiu si eu! Dar, citeste si regulamentul http://www.TPU.ro/intrebari-frecvente!
Nu vorbi tu in numele meu! te rog frumos! Chiar ma deranjeaza ca vb despre sex la 12 ani!
Plus de asta, pe acest site nu ai voie sa vb despre sex!

,, Fiindca aceste aspecte nu sunt mereu intelese la fel de toata lumea, iata o expunere punctuala a ceea ce nu permitem noi pe TPU.ro:

- manifestari ale intolerantei fata de orice etnie si fata de optiunile religioase, politice, sexuale etc. ale fiecaruia; instigarea la ura si intoleranta;''

| negru30 a răspuns (pentru misterioaѕa):

Ce ai scris ca nu permiteti exact despre acelea se pun intrebari sau voi nu cititi intrebarile

Nu,nu citesc intrebarile! Sunt ca tine trec asa peste ele si raspund doar ca sa primesc fundawinking
Si fii mai explicit ca daca stau si citesc propozitia ta gasesc cam multe greseli si lipsesc semnele de punctuatie! sau nu ai auzit de ele?
Gandeste inainte sa scrii!

Nu le am pe tasta - am calculator vechi si la 6 clase ale mele ce pretentii ai

Taste se scrielaughing)Se vede ca ai calculator vechi, dar se vad si clasele tale, ceea ce ma indoiesc ca le ai si pe alea 6!

Te-ai prins am numai una si acum lasa-ma

Eu te laslaughing)Daca te uiti mai bine este intrebarea mea si nu imi pui tu conditii cand sa raspund si cand nu!
Nu te obliga nimeni sa raspunzi!
Hai pa.

Bine ca am scapat de tine

| Gabica a răspuns:

Ma deranjeaza aceste intrebari si ma enerveaza si mai mult cei care raspund doar pentru a primi fundita.OK,inteleg sa ceri un indiciu,un sfat,o idee,dra nu toata tema pentru ca,din cate stiu eu,tema este idividuala, sau poate sunt eu prtea demodata?
Orium, rareori le raspund.Adevarul este ca am pus si eu o singura data o intrebare cu o problema la fizica, dar asta pentru ca sunt fata, nu sunt atrasa de masini si nu am gasit pe net nimic legat de sistemul de tractiune.Dar promit ca nu se va mai repeta!
Diaeu.

| misterioaѕa explică (pentru Gabica):

Tu pui ce intrebare vrei, nu sunt eu in masura sa-ti tin tie evidenta!
Ma bucur ca nu mai repeti greseala... oricum sunt multi altii pe acest site care o repeta de nenumarate ori, ceea ce duce la distrugerea site`ului!

| Monsterrr a răspuns:

Uneori mai merita si o mana de ajutor la vreun exercitiu dar cu referatul nu sunt de acord.

| misterioaѕa explică (pentru Monsterrr):

Uneori,dar nu totdeauna.