Buna
sunt incredibil de gustoase, dar in acelasi timp si daunatoare.
Se zvoneste ca au tot felul de concentrati pentru a se mentine mereu, pentru a nu putrezi...
Sincer mananc destul de rar, cam o data la o luna, si stiu sa pretuiesc gustul
nu mai spun ca ador cartofii, shake-urile, hamburgerii si salata de pui., Mai nou au si shaorma, si sunt nerabdatoare sa o gust.
Nu ar trebui sa consumam exagerat, pentru ca dauneaza. Asa, de 2-3 ori pe luna e ok sa mancam, daca nu mai rar, ca mine
Dar oricum daca mananci prea des te saturi si nu mai are acelasi gust ca la inceput.
Mie îmi plac și da, știu că nu sunt sănătoase. Dar de două-trei ori pe lună acolo dacă mănânci, n-ai nici pe dracul. Sunt dăunătoare dacă consumi zilnic.
Baftă
Una proasta sunt full de chimicale ...si nici nu mai au acelasi gust burger king e mai bun...
@7h30, de faaaapt nu e asa. Cine stie ce se iveste, o data daca mananci poate fi ceva expirat, putrezit si...ai pe dracul. La fel ca la orice fast-food .
Iti zic ca eu asa am patit. Cand eram mica mancam zilnic si nu aveam nimic. Apoi nu ma mai dus mama vreun an. Prima data cand m-a dus iar am facut o toxiinfectie alimentara.
Mie imi plc la Mc sunt super gustoase produsele, insa trebuie mancate cu atentie
Pai ce sa zic! mai merge sa te duci din ''joi in pasti ''dar nu este o mancare pe care o poti manaca si dupa 1 dupa ce a fost preparata! stiu asta dupa experienta pe care am avut! Conclozia este ca merge sa te duci cu prietenii sau in fuga (daca nu ai mancat ) dar nu mereu! :d