anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce s-a întâmplat cu RAY28TM? A dispărut de pe site?

Răspuns Câştigător
| Yaesmin a răspuns:

Cred că a fost eliminat de pe site ca se dădea drept altcineva.

15 răspunsuri:
| Yaesmin a răspuns:

Voiam să fac mișto de tine.Eu am vrut sa îmi șterg contul ăla dar nu stiu cum.Eu sunt fata.Nu sunt baiat.Nu suport să îmi spună cineva așa ceva.Ma jignești.Pun o întrebarea să râdă toată lumea de tine.Te fac de c.acat.Am eu o satisfacție dacă fac asta.laughingAm făcut dus si nu am putut să raspund mai repede.

| RAY a răspuns (pentru Yaesmin):

Haaa baiete ai 2 conturi si singur isi dai fundita clona mea esti tot lavinia, este incredibil cata prostie e in tara asta

Al tau sigur nu e baiete

| Yaesmin a răspuns:

Nu mai vorbi aiurea.Nici măcar nu mă cunoști.Eu sunt foarte deșteaptă. Daca ai știi ce note am eu la școală. Acum 2 ani am avut bursa de merit ca am avut media peste 9 si acum trebuia să primesc dar mi-a scăzut nota la purtare si nu îmi dă bursa dacă am mai puțin de 10 la purtare.Tu nu ai avut notele mele în viața ta.Eu o să iau bacalaureatul.In concluzie, sunt mai deșteaptă ca tine.Nici măcar nu știi să scrii.Inteleg ca mai uiți să pui o virgulă sau un "i" acolo că na te mai grăbești si eu mă mai grăbesc din când în cand. Diriginta mi-a zis că sunt cea mai inteligentă fata din clasă.

Imi imaginez, eu te sfatuiesc sa numai faci clone cu nikul meu

Zi-mi si mie ce sens are sa ma clonezi si apoi sa vorbesti vulgar? te dai fata inteligenta pai o fata inteligenta nu spune ca a facut unui coleg oral in ora de informatica plus multe aberati scrise de tine

| Yaesmin a răspuns (pentru RAY):

Dacă am făcut asta înseamnă că nu sunt inteligenta? Profesoara noastră de romana ne-a spus că un elev indisciplinat este mai inteligent decât unul disciplinat.
P.S.:Nu i-am făcut oral(nu am făcut niciodată asta).I-am făcut la.ba(este o diferență).

Haaaaaa da mare diferenta,ma nu ma intereseaza ce faci tu aici pe TPU dar numai ma jigni aiurea ca eu nu team jignit, nu-mi pasa cat de inteligenta esti, ce ti-a spus profa de romana, dai dovada de incultura, lipsa de bun simt, civilizatie, cei 7 anii de acasa

| Yaesmin a răspuns (pentru RAY):

Când te-am jignit eu pe tine? Din potriva mi se pare că am vorbit foarte frumos cu tine.Eu am cei 7 ani de acasă în comparație cu mulți.Mama mea este profesoara de chimie.

Tu nu intelegi ca nu-mi pasa cei maicata, eu nu am ce discuta cu tine, nici nu-mi da mesaje in care sa ma jignesti

| ShaOfHatred a răspuns:

El nu dispare, el isi face siesta

Răspuns utilizator avertizat