Foloseste un sampon ce hidrateaza, apoi un balsam, dar acestea sa nu fie pentru par cu volum bineinteles!
Balsamul intotdeauna ajuta sa fara parul mai moale si chiar mai fara volum!
Acum, sincer asa e parul tau...tot ce trebuie sa faci este sa folosesti un sampon care sa nu iti dea volum parului!
Iar de intins cu placa sa nu faci prostia asta ca iti strici parul!
Funda? :X
Multumesc Colors Dar crezi ca si din cauza placi am volum? a si app daca stii ceva pentru cresterea parului
A nu cred ca placa iti da volum parului, doar ca ma refeream ca daca folosesti placa foarte des, eu cunosc persoane ce se indreapta in fiecare zi, si si-au ars parul! De aceea iti spun ca nu ar fi bine pentru ca iti vei strica parul pentru ca indreptatul cu placa te ajuta sa ai un par frumos din punct de vedere estetic, insa pe termen scurt. Dupa o perioada de timp, firele de par se despica, se usuca si incep sa cada.
Despre cresterea parului pot sa iti spun ca poti folosi ulei de ricin si chiar si vitamina A se gaseste in farmacii, uleiul de ricin acesta este bun atat pentru o crestere mai accelerata a parului, cat si pentru intarirea unghiilor!
Sau iti mai recomand un sampon pe baza de petrol. Il gasesti la fel in farmacii, sub numele de Petrole Hahn!
Sper ca te.am ajutat:* Funda?:X
Fileaazal isi va pierde din volum cu sigurata... si foloseste masti de par anti-volum de la KALLOS sunt fr bune sper ca te.am ajutat
patriciaa15 întreabă:
Zooeyy întreabă: