| sylar2007 a întrebat:

ce trebuie sa fac sa nu imi mai pese asa de mult parerea altora? adica ce gandesc despre mine,ce zic,ce fac etc? inainte nu eram asa,dar acum daca cineva imi zice ceva ce nu e tocmai ok ma supar,si imi tot bat capul de ce mi-a vb asa, sau daca cineva e mai rece cu mine la fel ma tot gandesc de ce? ce am facut etc.stiu ca e bine sa iti pese, sa fii sufletist etc dar...eu exagerez.cand nu imi pasa comportamentul/parerea etc celorlalti eram mai fericit.eram mult mai fericit cand nu imi bateam capul cu parerea celorlalti dar acum nu pot sa ma abtin sa nu imi pese.va rog ajutati-ma.DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| NicoleBii a răspuns:

Gandete-te. De ce sa iti pese? xD Te inteleg pentru ca si eu eram asa. Dar am descoperit ceva si anume ce vreau sa fac in viata si de fiecare daca cand incep sa intru iar in crizele mele de gandire ma gandesc... "Eii si ce? Eu vreau sa fac aia si sa ajung acolo. Nu conteaza ce spune cutare acum sau ce crede celalalt." Pe mine chiar m-a ajutat. Gaseste si tu lucrurile care te fac fericit si afunda-te cu totul in ele, nu vei mai simti rautatea celorlalti dupa aceea.

0 răspunsuri: