Singurul lucru adevarat e ca Furby sunt depasite de ani de zile, nici nu stiam ca se mai fac si ca mai vrea cineva asa ceva. Mai bine ti-ai dori o tableta.
Acum scriu de pe tableta.
Incearca sa fii cuminte, sa iei note bune, sa ajuti in casa, poate il impresionezi pe Mosi.
Eu vreau sa primesc un tablou pictat, cu mine intr-un tunel tinand un felinar aprins in mana, gen asta :
https://www.google.ro/......ps?/search
Mos craciun: un PS4 SI Mos Neculae: dulciuriiiiiiiiii multttttttttttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Daca ai in jur de 12 ani, eu zic sa-ti iei adio de la jucarii de craciun. Doreste-ti chestii care sa-ti foloseasca pe termen lung. Eu am un furby si m-am jucat cu el o luna dupa care a ramas pe birou, neatins, ca un bibelou. Nu ti-ar placea sa primesti un tablou dinacela cu forme si numere pe care sa-l pictezi chiar tu? Ai putea sa-l pui pe perete. Eu am doua astfel de tablouri si toate prietenele sunt invidioase. Poti sa-ti doresti niste postere cu care sa-ti umpli camera... sau doua paturi suprapuse daca mai ai o sora. Succes!
Am si eu un tablou din acela nu stiu de ce mi la afus mosu findca mai aveam vreo doua facute de mine cat despre furby imi doresc unul de foarte mult timp plus ca eu am doar doua jucrii si alea tocite vai de mama lor, e adevarat ca furby mor?
Al meu n-a murit dar a inceput sa ma sperie stand acolo...
Dar de ce mor adica daca te joci cu ei ii hranesti mor? Dar de ce te sperie?
Uneori mi se pare ca ma urmareste cu privirea si ma sperii pe moment...
Dal la cineva, ce culoare e?
Ok am vazut printre voi si oameni care nu cred in mos craciun ok eu va spun doar atat mama nu ar gi avut bani sa imi ia mie tableta
Nu vreau să-ţi distrug visul, dar...Moşu' nu există.Şi sper că ştiai asta... :/
Furby e o prostioara... Vorba lui Niki098... Va incepe sa te sperie dupa un timp... Nu am, dar pare uratel... Mai bine ti-ai dori pisicuta Lulu! Sau unul dintre puii ei! Eu am puiul si nu m-am saturat de el niciodata! Si este imposibil sa te sperie! Miauna, merge toarce... Este adorabil... :*
DaciaRomania întreabă: