| lakrymotsa a întrebat:

Ceva urgent! Deci, am de facut un martisor manual. (adica de mana, original) Dar problema e ca nu stiu din ce, si nu am nicio idee. Doamna a spus sa nu folosim lipici, sa folosim capse ( adica capsatorul) Am cautat pe google niste modele dar nu am gasit nimic bun si usurel. A zis ca putem folosi orice, eu am si un trandafir facut manual(din material ) si as vrea sa `l capsez, dar ce as mai putea pune? Puteti sa`mi dati va rog, niste ideei? Va implor, dau fundiita! + voturi (la ce care mi-au fost putin de folos)

Răspuns Câştigător
| hideaway a răspuns:

Ia o bucățică de carton, cât trandafirul. ( puțin mai mare ). Cartonul de preferință, roz, sau, roșu. Pentru a ieși frumos, mai bine ai folosi o foarfeca cu model pe marginile cartonului. ( dacă nu ai foarfecă din aceea, poți să faci un model din foarfeca normală, dar mai micuță ). Dedesubtul trandafirului scrie * 8 Martie *, sau, *Te iubesc mămico! *. Dacă ai făcut toate astea, poți să iei un jnur alb - roșu, ( de la un alt mărțișor ).
Gata! Acesta este mărțișorul. Să știi nu trebuie să fie extraordinar de extravagant. Mama ta oricum îți va mulțumi. Cel mai frumos cadou pe care îl faci, în fiecare zi, este că ești alături de ea, și că o iubești.
PS : Dar, când îl dai, spune-i un sincer * Te iubesc * și sărut-o pe obraz. Și bineînțeles, să îl dai din suflețelul tău.
Noroc!

0 răspunsuri: